Dvoboj sa Željezničarom

Mostar SG Staklorad ide u Sarajevo po novu pobjedu

Nakon pobjede u Banovićima, Mostarce očekuje susret u Sarajevu protiv Željezničara
Sport / Ostali sportovi | 20. 10. 2017. u 14:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar SG Staklorad ostvario je drugu pobjedu u futsal bh. prvenstvu, ovog puta nad Banovićima na gostujućem terenu. U utakmici u kojoj je postignuto 16 pogodaka, mostarska momčad pokazala veću kvalitetu  i više želje za pobjedom, dok je domaćin bio tvrd protivnik koji se hrabro suprotstavio aktualnom prvaku.

''Igrači zaslužuju čestitke, bili smo bolji od početka do kraja utakmice. Postojala je možda mala crna rupa u kojoj smo primili tri pogotka za kratko vrijeme, ali smo nakon toga dodali gas i do kraja napunili mrežu domaćina'', izjavio je predsjednik Mostar SG-a Amel Bajgorić.

Već u subotu u okviru četvrtog kola Mostarci će gostovati u Sarajevu kod Željezničara.

''I protiv Željezničara je cilj pobijediti i nastaviti naš niz uspješnih susreta. Kompletni smo, u momčadi vlada dobra atmosfera i svi vjerujemo u povoljan ishod. Respektiramo Željezničar, kao i ostale protivnike, ali smatramo da smo u ovom trenutku kvalitetnija momčad. Istina, igrače pomalo stiže umor, nakon napornih susreta i dalekog puta u Devu, u dva dana igramo dvije važne utakmice, a već u srijedu i protiv Leotara, ali smo bez obzira na sve optimistični'', rekao je Bajgorić.

Kopirati
Drag cursor here to close