Velika očekivanja

Mostar SG Staklograd spreman za povijesni iskorak

Prije polaska u Sloveniju, Mostar SG Staklorad domaćin je Belom Anđelu na otvaranju nove sezone Premijer lige BiH u kojoj brani titulu.
Sport / Ostali sportovi | 04. 10. 2019. u 10:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripreme Futsal kluba Mostar SG Staklorad za nastup u Ligi prvaka ulaze u završnu fazu. Stručni stožer uradio je odličan posao tijekom posljednjih mjeseci, pa su i očekivanja pred nastup među europskom elitom velika.

Najboljem se nada i Daniel Marinho De Souza.

Foto: PR / Pripreme za nastup u Ligi prvaka

''Pred nama su tri dobre i tri teške utakmice. Najjača i najteža utakmica bit će ona protiv Sportinga. Već drugog dana nas čeka utakmica protiv domaćeg Doboveca. Oni imaju dosta igrača iz reprezentacije Slovenije. Jaki su i bit će teško. Nakon dana pauze slijedi Ekonomac. Oni su školovani, igraju zajedno već četiri pet godina i neće biti lako. Vjerujem u ovu ekipu. Treniramo i radimo da bi sve bilo dobro'', kazao je De Souza.

Foto: PR / Futsal klub Mostar SG Staklograd

Prije polaska u Sloveniju, Mostar SG Staklorad domaćin je Belom Anđelu na otvaranju nove sezone Premijer lige BiH u kojoj brani titulu.

''Uvijek je najteža utakmica prva u sezoni. Imamo problema. Mi ćemo igrati kako znamo da pobijedimo i s pobjedom da putujemo u Sloveniju'', dodao je De Souza.

Foto: PR / Mostar SG Staklograd

Pobjedu na otvaranju nove sezone očekuje i kapiten Marijo Aladžić. Velika su i očekivanja od Lige prvaka.

''Nadamo se da ćemo u Sloveniju putovati s pobjedom. Tamo nas očekuju tri zahtijevne utakmice. Igramo protiv europskog prvaka i domaćina. Tri ekipe prolaze i mi svakako očekujemo plasman dalje'', rekao je Aladžić, stoji u priopćenju.

Foto: PR / Pripreme Futsal kluba Staklograd za Ligu prvaka
Kopirati
Drag cursor here to close