Golova, golova

Mostar SG i Zrinjski bez problema u Kupu

Preostala tri putnika u četvrtfinale Kupa BiH ćemo dobiti nakon utakmica Tango - Jahorina (5.12.), Centar - Bubamara (30.11), dok je datum odigravanja utakmice Brčko-Zdravlje - Leotar još uvijek nepoznat.
Sport / Ostali sportovi | 29. 11. 2018. u 09:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pet utakmica osmine finala Futsal kupa BiH je odigrano, favoriti su opravdali očekivanja. Samir Gosto, Srđan Ivanković i Slaven Erić su svakako obilježili večer, sva trojica su postigla hattrick.

Najuvjerljivija je bila ekipa aktualnog prvaka, vodećeg sastava lige, Mostar SG koja je deklasirala federalnog ligaša, Čulin Mlin. Hattrick je postigao Samir Gosto, po dva gola su dodali Aladžić i Macić, dok su se po jednom u strijelce upisali Jelić i Hrkać za konačnih 2:9.Ivo Krišto je uspio postići dva gola u domaćoj ekipi.

Problema nije imao niti Zrinjski u susretu s Bosnom Kompred. Raguž, Šunjić i Livaja su do već do 14 minute osigurali prednost Zrinjskog. Gosti su za trenutka zaprijetili smanjivši zaostatak preko Zulića, ali je onda Hodžić imao tu nesreću da postigne dva vezana autogola i sve je bilo riješeno. Do kraja utakmice Raguž i Sesar su uspjeli po još jednom savladati golmana gostiju, dok su Spahić i Alibašić iz kaznenog udarca ublažili poraz nekadašnjeg prvaka BiH, završilo je 7:3.

Vrlo uvjerljiva bila je i ove sezone ambiciozna ekipa Salinesa. Sloga iz Gornjeg Vakufa - Uskoplja nije imala šanse, Tuzlaci su slavili 7:1.Prvo ime utakmice bio je Srđan Ivanković trostruki strijelac, pratili su ga Ramić i Marinković s po dva gola.

Najviše uzbuđenja ponudili su direktni okršaji premijerligaša. Kaskada je potvrdila odličnu formu pa je neokrznuta prošla gostovanje u Čitluku. Gosti su preko Huskanovića i Milanovića stigli do dva gola prednosti, ali je Brotnjo uzvratilo preko Ćavara i Ivankovića. Ipak, Kaskada je na odmoru imala gol prednosti zahvaljujući raspoloženom Huskanoviću. Utakmica je bila otvorena do 31 minute, a onda su gosti u kratkom razdoblju golovima Milanovića i Demirovića stigli četiri gola prednosti. Tu prednost su i sačuvali do krajnjih 4:8.

Novajlija u društvu najboljih, Beli Anđeo je četvrtfinale Kupa izborio u drugom dijelu susreta kontra Seljaka. Gosti nisu imali mogli zaustaviti Erića koji je također bio trostruki strijelac, Beli Anđeo je pobijedio 5:3.

Preostala tri putnika u četvrtfinale Kupa BiH ćemo dobiti nakon utakmica Tango - Jahorina (5.12.), Centar - Bubamara (30.11), dok je datum odigravanja utakmice Brčko-Zdravlje - Leotar još uvijek nepoznat.

Kopirati
Drag cursor here to close