Europsko prvenstvo

Europska krema bodybuildinga u Mostaru

U Bodybuilding klubu Mostar, koji je organizator, ističu da očekuju pomoć svih institucija, s obzirom da će, kako su naveli danas, europska krema tih dana biti u gradu. Očekuje se dolazak više od 300 učesnika
Sport / Ostali sportovi | 06. 08. 2021. u 14:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar će biti domaćin Europskog prvenstva u bodybuildingu i fitnesu, planiranog za 4. rujan ove godine, javlja Anadolija.

Ovaj događaj se trebao održati u Mostaru tijekom 2020. godine, međutim odgođen je zbog pandemije koronavirusa. U Bodybuilding klubu Mostar, koji je organizator, ističu da očekuju pomoć svih institucija, s obzirom na to da će, kako su naveli danas, europska krema tih dana biti u gradu. Događaj će prema očekivanjima poboljšati i turističku sliku u Mostaru. Očekuje se dolazak više od 300 sudionika.

“Sportski savez Grada Mostara će sa svoje strane sudjelovati i financijski, kao i u stručnom dijelu. Nećemo biti sami, naravno... Tu je i Gradska uprava. Jasno je kakve rezultate prave naši bodybulderi, posebno Elma Škaljić. Zahvaljujući njoj imamo i ovu organizaciju Europskog prvenstva. Ovo je jedna u nizu pozitivnih sportskih priča u gradu, nakon Veleža, Mostar SG Staklorada i brojnih drugih'', rekao je predsjednik Sportskog saveza Mostara, Senad Kevelj.

Menadžer projekta Dženan Duraković rekao je da ovaj događaj može značajno popraviti i turističku sliku grada na samom kraju ljeta.

''Kao dugogodišnji radnik u turizmu, sve ovo promatram i s te druge strane. Tu su, napominjem, i Red Bull skokovi. Imat ćemo tih dana više od 300 takmičara u gradu, uz njihove posade, tako da sve to mogu i trebaju iskoristiti i ugostitelji i hotelijeri'', naveo je Duraković.

Predstavnica IBFF federacije Elma Škaljić, koja je inače, europska prvakinja, sretna je što su njezini rezultati bili presudni da Mostar dobije organizaciju ovako značajnog događaja.

''Očekujemo da sve ustanove i institucije budu uz nas. Ovo treba biti samo ulaznica ili uvertira za naredna velika takmičenja u našem gradu. Mi ćemo se potruditi da osvjetlamo obraz grada i države'', izjavila je Škaljić.

Predsjednik Javnog poduzeća Mo sport i ujedno direktor takmičenja je, kako je rekao, senzacija za Mostar.

''Svi trebamo biti ponosni na velike rezultate koje su ostvarili dosad naši sportisti'', rekao je Bajgorić.

Kopirati
Drag cursor here to close