SRETNO!

Mostar dobio novi malonogometni klub

Za predsjednika kluba HMNK Rudnik jednoglasno je izabran Slaven Cvitanović.
Sport / Ostali sportovi | 15. 03. 2018. u 18:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak je održana osnivačka skupština Hrvatskog malonogometnog kluba Rudnik u dvorani stolnoteniskog kluba Mostar na Rudniku na kojoj su izabrana rukovodeće osobe kluba.

U dvorani se tražila stolica više, a izabrani predsjednik skupštine HMNK Rudnik Dalibor Drlje kazao je kako zbog današnjih političkih događaja koji su se odvijali u Neumu, dobar dio gostiju izostao, ali da su svakako izrazili podršku novom malonogometnom klubu.

Za predsjednika kluba HMNK Rudnik jednoglasno je izabran Slaven Cvitanović.

"Što se tiče osnivanja HMNK Rudnik, došli smo na ideju nakon uspješnih godina na turnirima, te s mlađim generacijama odlučili smo sve ovo dignuti na jedan viši nivo. Također, pozivamo sve zainteresirane igrače malog nogometa iz cijelog Mostara da nam se pridruže", kazao je predsjednik kluba Slaven Cvitanović koji je naglasio da klub s pripremama za predstojeću sezonu kreće za mjesec dva.

Predsjednik skupštine Dalibor Drlje kazao je kako su trenutno u stisci s vremenom po pitanju registracije kluba, ali da očekuje da pravna procedura bude završena za mjesec dana.

"Naš prvenstveni cilj je organizacija kluba u prvoj godini, te pozivamo sve zainteresirane sponzore da nam se pridruže i podrže ovaj lijepi projekt", kazao je predsjednik skupštine HMNK Rudnik Dalibor Drlje.

Kopirati
Drag cursor here to close