Jaka konkurencija

Međunarodni turnir u boksu od 25. do 27. svibnja u Mostaru

Ovogodišnji turnir uvršten je i na kalendar Europske unije boksačkih konfederacija.
Sport / Ostali sportovi | 22. 05. 2018. u 13:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četrnaesti međunarodni turnir u boksu za mlade održat će se od 25. do 27. svibnja u velikoj dvorani Univerzitetskog sportsko-rekreativnog centra Mithad Hujdur Hujka u Mostaru, a okupit će natjecatelje iz Mađarske, Italije, Rusije, Makedonije, Crne Gore, Slovenije, Norveške, Srbije i Bosne i Hercegovine. 

Direktor Boksačkog kluba Mostar Hamid Šemić kazao je na konferenciji za novinare kako će na turniru sudjelovati 80 boksača i trenera. 

Po njegovim riječima, radi se o momcima od 17 do 18 godina, odnosno o 2000./2001. godištu, koji će uskoro prijeći u seniorsku konkurenciju. 

''Kad spomenemo reprezentacije poput Mađarske, Italije i Rusije smatramo da će to biti kvalitetan boks''. kazao je Šemić, koji je pozvao sve ljubitelje i prijatelje boksa da dođu na turnir. 

 


Ovogodišnji turnir uvršten je i na kalendar Europske unije boksačkih konfederacija. 

Predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić kazao je kako su se nakon nekoliko godina stvari posložile te da Boksački klub Mostar postaje ponovno prepoznatljiv kolektiv u BiH i u organizaciji, uvjetima treniranja i biranju mladih kadrova. 

Tako je ove godine dobio ponudu da bude domaćin ovakvog jednog turnira, a Sportski savez Grada Mostara i Grad Mostar podržali su Boksački klub u tome, istaknuo je Šišić. 

Inače, četvrtfinale će se održati 25. svibnja u 18 sati, polufinale 26. svibnja također u 18 sati, a finale 27. svibnja u 11 sati. 

Ulaz na turnir je slobodan, a finalne borbe izravno će prenositi City televizija. 

Kopirati
Drag cursor here to close