Knin Open 2019.

Međunarodni taekwondo turnir u Kninu: Cro Star osvojio četiri medalje

Knin Open 2019. bio je kriterijski turnir za hrvatsku kadetsku taekwondo reprezentaciju.
Sport / Ostali sportovi | 17. 02. 2019. u 17:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je mostarski taekwondo klub Cro Star nastupio na međunarodnom taekwondo turniru Knin Open 2019., koji je ujedno bio i kriterijski turnir za hrvatsku kadetsku taekwondo reprezentaciju.

Članovi Cro Stara osvojili su četiri medalje.

Antonio Rezo se izborio za zlato. Rezo je inače proglašen za najboljeg mlađeg kadeta kluba za 2018. godinu i svoj zlatni niz je nastavio i u ovoj godini.

Foto: PR Cro Star / Knin Open 2019.

Luka Penavić je nastupio na kriterijskom dijelu turnira i osvojio srebro. Zlato mu je izmaklo u posljednjoj sekundi finalne borbe pri izjednačenom rezultatu. Penavić je isto proglašen najboljim natjecateljem kluba u konkurenciji kadeta za 2018. godinu, priopćeno je iz Cro Stara,

Broncu su osvojili Roko Baković i Katarina Ćorić. Baković je mlađi kadet, koji je u 2018. godini osvojio oko 20ak medalja, dok je Katarini Ćorić ovo bio prvi turnir, i uspjeh je što je odmah osvojila medalju.

Nastupila je još i Viktoria Penavić, koja se usprkos odličnom nastupu ovaj put nije uspjela izboriti za medalju.

Foto: PR Cro Star / Knin Open 2019.

U Kninu je sudio i sudac Cro Stara Miran Đorđevski, koji je prva sudačka klasa i jedan od najboljih sudaca u Taekwondo Savezu BiH.

''Nakon obavljenih seminara i stečenih trenerskih licenci Taekwondo Saveza BiH, Europske Taekwondo Unije i Svjetske Taekwondo Federacije krenuli smo s turnirima. Ekipa je u Kninu bila jako uspješna. Sad nastavljamo s pripremama i kontrolnim turnirima, a sve u svrhu pripreme za državno taekwondo prvenstvo'', rekla je Klaudia Marić, trenerica Cro Stara.

Kopirati
Drag cursor here to close