Boks

Mediteranske igre: I Mostarac brani boje BiH

Reprezentativci su se pripremali u dva ciklusa, na Bjelašnici i na Zlatiboru.
Sport / Ostali sportovi | 23. 06. 2018. u 10:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tarragona (Španjolska) će od 23. lipnja 2018. godine biti domaćin mediteranskih igara, a zastava Bosne i Hercegovine vijorit će se u ovom španjolskom gradu između ostalog i zbog bokserskih reprezentativaca.

Elvir Šendro, Džemal Bošnjak, Rade Tomić, Adem Fetahović, Dašo Simeunović i Haris Mešanović, Alen Rahimić predvođeni selektorom Almedinom Fetahovićem završili su s pripremama te svoj nastup očekuju nikada spremniji te se opravdano nadaju dobrom rezultatu.

Reprezentativci su se pripremali u dva ciklusa, na Bjelašnici i na Zlatiboru.

''Bosna i Hercegovina će na Mediteranskim igrama nastupiti u najbrojnijem sastavu od svih zemalja regije. Naš tim čini sedam boskača, tri trenera i jedan sudac no ne idemo samo turistički'', kažu u stručnom stožeru reprezentacije.

Alen Rahimić je svoju kvalitetu pokazao u Regionalnoj ligi, Zlatnoj rukavici i eurepskom prvenstvu, Haris Mešanović iza sebe već ima iskustvo europskih i svjetskih prvenstava, Adem Fetahović najbolji je boskač Regionalne lige i nekoliko puta do sad je bio blizu medalje na europskim i svjetskim prvenstvima, Džemal Bošnjak nositelj je medalje s Mediteranskih igara, Radenko Tomić iza sebe ima najmanje iskustva na međunarodnoj sceni ali je u dobroj formi, Elvir Šendro iza sebe ima bogato međunarodno iskustvo i boksa u izuzetnoj formi, a Dašo Simeunović ima iskustvo natjecanja u svim selekcijama na međunarodnoj sceni. Ovi rezultati daju nam za parvo da se nadamo dobrom rezultatu'', dodali su.

Dobar rezultat želi i Mostarac Elvir Šendro rekavši da je izuzetno motiviran i spreman za nastup te da vjeruje u svoje kolege i sebe i da bi sve izuzev dobrog rezultata bilo neuspjeh.
   .

Kopirati
Drag cursor here to close