Natjecanje

S medaljama kući: Mladi plivači i plivačice 'Zrinjskog' uspješni u Sarajevu

Ma kupu Novi Grad u Sarajevu, nastupila je mala skupina uglavnom mladih plivačica i plivača APK 'Zrinjski'. Isplivali su 48 najboljih osobnih vremena, a najveću progresiju od 148 posto imala je Nikolina Ljubić u disciplini 50m slobodno.
Sport / Ostali sportovi | 03. 12. 2018. u 10:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi Akademskoga plivačkog kluba 'Zrinjski Mostar' protekloga vikenda su nastupili na 9. međunarodnom plivačkom natjecanju 'Kup Novi grad 2018.' koji je održan na olimpijskom bazenu 'Otoka', u organizaciji PK 'Novi grad' Sarajevo.

APK 'Zrinjski' je predstavljalo 14 plivačica i plivača: Leona Bošnjak, Klara Komadina, Nikolina Ljubić, Ana Marinčić, Matko Perić, Marko Knezović, Viktor Jurešić, Nikola Alpeza, Filip Miloš, Bruno Pranjić, Niko Cvitanović, Nikola Vidačković, Marko Smoljan i Filip Pavlović.

Foto: PR / APK Zrinjski Mostar

Osvojeno je 8 brončanih medalja, i to Ana Marinčić u disciplini 100 m leđno, Viktor Jurešić u disciplini 100 m leđno i u štafeti 4x50 m slobodno, Bruno Pranjić, u disciplini 100 m prsno i u štafeti 4x50 m slobodno, Filip Miloš u disciplini 100 m slobodno i u štafeti 4x50 m slobodno i Nikola Alpeza u štafeti 4x50 m slobodno.

Plivače su na natjecanje pratili treneri Antonio Marić i Karla Ačkar koji su pohvalili nastupe, ali i ponašanje djece tijekom cijelog natjecanja. Nadalje su istaknuli dobre debitantske nastupe Marka Knezovića i Leone Bošnjak.

Inače, na kupu Novi Grad u Sarajevu, nastupila je mala skupina uglavnom mladih plivačica i plivača APK 'Zrinjski'. Isplivali su 48 najboljih osobnih vremena, a najveću progresiju od 148 posto imala je Nikolina Ljubić u disciplini 50m slobodno.

Foto: PR / Viktor Jurešić
Kopirati
Drag cursor here to close