Hercegovina classic 2021.

Martina Čondra i Vedad Karić Državni prvaci BiH za 2021. godinu

Događaji su okupili više od stotinu profesionalnih sportaša.
Sport / Ostali sportovi | 21. 06. 2021. u 10:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedan izvrstan biciklistički vikend je iza nas, vikend koji je osim promocije sporta i turizma iznjedrio i Državne prvake BiH u svim kategorijama, dok su pobjednici Elitne kategorije bili Martina Čondra (BK Tempo) i Vedad Karić (BK Rotacija Spin).

Hercegovina Classic 2021, odnosno Državno prvenstvo Bosne i Hercegovine u 2021 godini preselilo se na jug zemlje, u Hercegovinu kojoj je od strane Biciklističkog Saveza BiH po prvi put povjerena organizacija jednog ovako važnog događaja.

U subotu Mostar je bio domaćin Kronometarske utrke, dok je za nedelju bila zakazana Cestovna utrka sa startom u Grudama i ciljem u Drinovcima.

Događaji su okupili više od stotinu profesionalnih sportaša, a više o događaju kazao je Toni Zorić, predsjednik BiSaBiH:

"Izuzetno mi je zadovoljstvo što se najvažniji biciklistički događaji održavaju u Hercegovini i bitno je naglasiti kako je ovo prvi put da je Hercegovina domaćin ovih utrka. Svi natjecatelji su zadovoljni organizacijom i oduševljeni stazama koje su vozili, a najbolji od njih, oni u Elitnoj kategoriji bili su Martina Čonda i Vedad Karić".

"Čestitke svim pobjednicima i novim Državnim prvacima u svim kategorijama, kao i svim sportašima koji su došli u Hercegovinu i svojim sudjelovanjem uveličali ovaj događaj. Državno prvenstvo BiH je iza nas, a mi sada svu pozornost posvećujemo ka Blidinje BIKE Festival koji se u sedmom mjesecu održava u Parku prirode Blidinje", dodao je Zorić.

Po pitanju biciklističkih događaja već naredni vikend smo u Širokom Brijegu gdje se održava MTB Maraton "XCM Borak 2021".

Kopirati
Drag cursor here to close