Uoči Londona

Markić kod Hercega: Najbolji promotori županije i grada

Premijer i zastupnik Herceg je kazao kako Emil spada u kategoriju vrsnih sportaša i stoga će uvijek imati potporu u Vladi HNŽ.
Sport / Ostali sportovi | 20. 04. 2021. u 10:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevenko Herceg, zastupnik u Skupštini HNŽ-a i predsjednik županijske Vlade primio je danas Emila Markića, profesionalnog mostarskog boksača, koji ga je upoznao s dosadašnjim rezultatima i planovima za budućnost.

''Ovih dana pripremam se za predstojeći dvoboj koji će se održati 24. travnja u Londonu, a gdje ću se boriti protiv Britanca Calluma Johnsona, za WBO Global naslov prvaka u poluteškoj kategoriji. Budući da smo od Vas i Vlade HNŽ uvijek imali nesebičnu potporu, željeli smo Vas obavijestiti o predstojećoj borbi, bez obzira na financijsku potporu, koju je u ovom razdoblju pandemije koronavirusa teško osigurati'', kazao je Markić.

Premijer i zastupnik Herceg je kazao kako Emil spada u kategoriju vrsnih sportaša i stoga će uvijek imati potporu u Vladi HNŽ.

''U više navrata bio sam u prigodi razgovarati s našim sportašima koji su uspjesima - kako timskim, tako i pojedinačnim - obradovali građane naše županije, a osobito prave ljubitelje sporta. Na taj način postali su najbolji promotori grada Mostara i Hercegovačko-neretvanske županije. Emil Markić je primjer istinskoga i čovjeka i sportaša i uvijek me raduje susret s njim. Vlada će, kao i dosad sukladno mogućnostima, podupirati napore naših sportaša kako bi im, barem dijelom, olakšala naporan put do državnih, europskih i svjetskih vrhova'', zaključio je Herceg.

Kopirati
Drag cursor here to close