US Open

Marin preživio Isnera pa dočekao Nadala

Na US Openu je popravi statistiku, iako i John ima za čime žaliti.
Sport / Ostali sportovi | 01. 09. 2019. u 11:23 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protiv Johna Isnera mečevi su jednostavno takvi. Prilika će biti, ali jako malo, na kapaljku. Ako ga želite pobijediti, morate ih iskoristiti.

Znao je to i Marin Čilić koji je od posljednjih jedanaest mečeva protiv Johna izgubio samo tri. Na US Openu je popravi statistiku, iako i John ima za čime žaliti. Propustio je 13 od 14 break lopti.

Imao je John tri set lopte kod 5:4 u prvom, 5:3, odnosno 6:4 u tie breaku trećeg, pa četiri break lopte da vrati izgubljeni servis u četvrtom. Preživio je 40 asova s druge strane, baš kaoi  17 svojih dvostrukih pogrešaka, od toga četiri u gemu kod 4:3 u četvrtom setu kad je spasio četiri break-lopte.

''Kada igrate protiv Isnera morate biti strpljivi, morate čekati priliku. Rekao bih i polupriliku. Nazovite to i srećom, ali u tie brejku trećeg seta John je promašio par prvih servisa kada mu je trebalo. Tada sam uspio stati u poenu da ostanem u poenu, ušao sam u razmjenu i to je bio ključ pobjede. Kada neko tako servira ne možete više da napravite od toga, istakao je nakon meča Marin kojeg u osmini finala čeka Rafael Nadal.

Nadal igra odličan tenis, ima dobru sezonu čeka me težak meč. Morat ću servirati najbolje što mogu, morat ću biti agresivan. Prilike će sigurno biti'', naglasio je Čilić koji je posljednji put protiv Rafe igrao u Kanadi prošle godine.

Španjolac je slavio u tri seta. Na US Openu nikada nisu igrali

Kopirati
Drag cursor here to close