STK ''HT ERONET'' Mostar

Marija Šimunović viceprvakinja Bosne i Hercegovine

Proteklog je vikenda u Jablanici održano Državno prvenstvo za najmlađe kadete/kadetkinje u stolnom tenisu.
Sport / Ostali sportovi | 26. 03. 2019. u 08:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / STK ''HT ERONET'' Mostar

Proteklog vikenda u organizaciji vrijednih djelatnika STK ''Hasspin'' u Jablanici je održano Državno prvenstvo za najmlađe kadete/kadetkinje.

STK ''HT ERONET'' Mostar su predstavljali igrači Marija Šimunović i Josip Drežnjak.

Odličan rezultat je ostvarila mlada Marija Šimunović osvojivši dvije srebrene medalje, odnosno dva druga mjesta. Najprije je u paru sa Emom Matković iz STK ''CM'' iz Viteza osvojila drugo mjesto izgubivši vrlo tijesno u finalu da bi nakon toga u uzbudljivom finalu u pojedinačnoj konkurenciji za prvaka države Bosne i Hercegovine poražena od prve igračice na rang listi Emine Cerić.

Isto tako mlada nada STK ''HT ERONET'' Mostar Josip Drežnjak, koji je standardni član najmlađe ekipe koja se natječe u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine je odigrao zapaženu ulogu na prvenstvu.

Nakon prolaska skupne faze odmah je igrao s višestrukim pobjednikom Andrejom Kožulom koji je najbolji najmlađi kadet u državi i trenutno prvi igrač na rang listi. Međutim Josip se nije predavao i nakon vodstva od 0-2 u setovima ipak je izgubio meč 3-2.

Važno je napomenuti da je ovo Mariji i Josipu prvi turnir ovakve kategorije tako da su na turnir stigli kao potpuni autsajderi.

''Ovom prilikom čestitamo svim trenerima koji su vrijedno radili sa ovim mladim igračima'', poručili su iz kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close