Davis Cup

Maradona u Zagrebu ignorirao novinare

Sport / Ostali sportovi | 25. 11. 2016. u 08:28 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, Argentinac Diego Maradona, stigao je u Zagreb kako bi bodrio argentinske tenisače u finalu Davis Cupa.

Brojni argentinski i hrvatski novinari čekali su ga cijeli dan u zagrebačkoj zračnoj luci. Sletio je kasno navečer u pratnji djevojke Rocio Olive. Zavladala je velika gužva, novinari i snimatelji pokušali su dobiti izjavu, no Maradona nije bio raspoložen, piše HRT.

Maradona je pratio i finale 2006. godine u Moskvi, gdje je Argentina izgubila od Rusije. Podsjetimo, mali zeleni, kako je glasio Maradonin nadimak iz igračkih dana, već je bodrio argentinske tenisače protiv Hrvatske.

U travnju 2002. Argentina je u Buenos Airesu u četvrtfinalu pobijedila Hrvatsku 3-2, a Maradona je vodio navijanje s tribine. Legendarni Argentinac tom je prilikom poklonio Goranu Ivaniševiću dres Boca Juniorsa s brojem 10.

Maradona je 2005. posjetio i Novi Vinodolski, gdje je u sklopu promocije turnira iz serije Senior Toura odigrao humanitarnu malonogometnu utakmicu, a odigrao je i nekoliko teniskih poena s Ivaniševićem.

Kopirati
Drag cursor here to close