Uspješna sportska priča iz Mostara

Malonogometaši Mostar SG Staklorada bez konkurencije u BiH

Nazočni su istaknuli da su nagrade i uspjesi koje postižu samo rezultati predanog rada svih djelatnika kluba, stručnog stožera i igrača te da će u budućem vremenu svakako nastaviti pomjerati granice.
Sport / Ostali sportovi | 27. 04. 2018. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije Rašid Hadžović ugostio je predsjednika Futsal kluba Mostar Stari Grad Staklorad, Amela Bajgorića i člana Uprave kluba, Alena Đulimana, tijekom kojeg su razgovarali o postignutim uspjesima i rezultatima kluba.

Hadžović je čestitao i uputio pohvale rukovodstvu kluba i igračima na postignutim rezultatima, kao najboljeg futsal kluba u Bosni i Hercegovini, naglasivši da u sadašnjici nije jednostavno ostvariti takav niz uspjeha zbog otežanih uvjeta rada. Ministar je izrazio spremnost na pružanje podrške kvalitetnim sportskim klubovima koji postižu izuzetne uspjehe i predstavljaju veleposlanike našeg grada, županije i države.

Amel Bajgorić i Alen Đuliman su se zahvalili na kontinuiranoj podršci Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ kojeg vodi Rašid Hadžović kao i Vladi HNŽ-a. Nazočni su istaknuli da su nagrade i uspjesi koje postižu samo rezultati predanog rada svih djelatnika kluba, stručnog stožera i igrača te da će u budućem vremenu svakako nastaviti pomjerati granice.

Podsjetimo, Futsal klub Mostar Stari Grad Staklorad je u 2017. godini osvojio titulu prvaka Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine, Kup Bosne i Hercegovine te kao domaćin uspješno predstavio Bosnu i Hercegovinu na europskoj sceni u Ligi prvaka.

Pored navedenog, Futsal klub Mostar SG Staklorad je proglašen najboljim sportskim kolektivom Grada Mostara za 2017. godinu od strane Sportskog saveza Grada Mostara. U ovoj godini, četiri kola prije završetka prvenstva, klub je osigurao titulu prvaka Premijer futsal lige BiH, budući da imaju nedostižnih 14 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu momčad.

Kopirati
Drag cursor here to close