Čelikovo srce

Lorens Listo u nedjelju skače na Gradskim bazenima u Zenici

Zeničani će, nakon četiri godine pauze i Plivačke manifestacije "Čelikovo srce“, u nedjelju, 19. kolovoza ponovo imati priliku da uživaju u skokovima s popularne "desetke“ na Gradskim bazenima u Crkvicama.
Sport / Ostali sportovi | 14. 08. 2018. u 12:39 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao organizator Prvih međunarodnih natjecateljskih skokova "Zenica 2018“, koji počinju u 14 sati, sada se pojavljuje Mustafa Šarić, mladi zenički skakač, koji je na nedavnim skokovima sa Starog mosta u Mostaru osvojio drugo mjesto. 

-Poznato je da se u našem gradu voli sport, pogotovo sportovi u vodi, a sada se ukazala prilika da s Javnim poduzećem za održavanje sportskih objekata u gradu i uz pomoć gradonačelnika, ponovo organiziramo međunarodnu skakačku manifestaciju. Dolazak je najavilo 15 skakača iz Srbije, Slovenije, Crne Gore i BiH, a među njima i Lorens Listo iz Mostara koji je 12 puta pobijedio u skokovima sa Starog mosta - kazao je na pres-konferenciji Šarić, koji bi se trebao i sam pojaviti u ulozi natjecatelja. 

Dan ranije, u subotu, očekuje ga nastup na Bentbaši u Sarajevu, ali ističe kako se nada da će biti spreman da skače i pred svojom publikom, pred kojom bi se službeno trebao oprostiti i zenički skakač Kemal Pehlivanović. 

-Mi smo prepoznali da je ovo lijepa manifestacija za naš grad Zenicu i stavit ćemo na raspolaganje sve svoje resurse - kazao je v.d. direktor JP za upravljanje sportskim objektima u gradu Mugdim Elezović. 

Šarić je najavio kako će jedan od članova žirija biti i legendarni mostarski skakač Emir Balić, zatim Srbijanac Branko Bogičević, a posjetitelji će imati priliku da uživaju i u nastupu, u revijalnom dijelu, mladih zeničkih skakačkih nada.

Kopirati
Drag cursor here to close