''Trebižat 2017.''

Ljubuški domaćin međunarodnog ribolovnog Spin kupa

Na Spin stazi u Grabovom Vrilu okupit će se 60 natjecatelja koji će se natjecati u lovu pastrmke varalicom
Sport / Ostali sportovi | 25. 10. 2017. u 10:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga športskih ribolovaca "Kravica" Ljubuški organizira sportsko natjecanje međunarodnog karaktera Spin kup - lov pastrmke s obale varalicom "Trebižat 2017." koji će se održati u nedjelju 5. studenog 2017. godine na Spin stazi u Grabovom Vrilu kod ribnjaka u vremenskom razdoblju od 09.00 do 13.00 sati.

''Ovim putem želimo pozvati sve članove udruge kao i sve zaljubljenike u ribolov općine Ljubuški da dođu i upoznaju natjecatelje i reprezentativce iz BiH i okolnih zemalja te da osjete čari sportskog ribolova'', navode iz UŠR ''Kravica''.

Kako su objavili iz UŠR ''Kravica'', na natjecanje je prijavljeno 60 natjecatelja.

Istog dana navečer od 18.00 do 22.00 sata u svadbenom salonu "Ohio" po prvi puta bit će upriličena ''Ribarska večer'' uz bogatu tombolu s vrijednim nagradama i glazbom uživo.

Radi ograničenog broja mjesta za Ribarsku večer sugeriramo članovima Udruge da na vrijeme kupe svoje ulaznice, a moguće ih je pribaviti na prodajnim mjestima do 1. studenog 2017. godine, u Vitini Caffe bar "JIM3" i Ljubuškom u trgovini ribolovne opreme "Umbro šport" (kod Ivana Paponje).

Cijena ulaznice je 25 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close