Plivački uspjesi

BH Telecom nagradio Lanu Pudar za dugogodišnji uspjeh

''Nije uvijek lako i potrebno je puno odricanja, ali kada vidim ostvareni uspjeh, zaboravim sav napor'' kazala je mlada Mostarka.
Sport / Ostali sportovi | 20. 11. 2019. u 18:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BH Telecom kao društveno odgovorna kompanija pokrovitelj je brojnih manifestacija, te podržava rad mnogih klubova i udruženja. Jedan od njih jeste i Klub vodenih sportova ''Orka'' iz Mostara.

Ovaj put odlučili su posebno nagraditi Lanu Pudar, članicu kluba vodenih sportova ''Orka'', kao i njenu trenericu Alenu Ćemalović dodjelom mobilnih uređaja.

Foto: PR / BH Telecom nagradio Lanu Pudar za dugogodišnji uspjeh

Trinaestogodišnja Mostarka Lana Pudar dobro je poznato ime u bh. plivačkim krugovima. Lana je do sada osvojila 432 medalja, te oborila brojne rekorde BiH u svojoj i starijoj uzrasnoj kategoriji, a tri puta zaredom proglašena je za najboljeg sportistu grada Mostara u svojoj kategoriji.

BH Telecom prepoznaje vrijednosti i uspjeh svakog pojedinca, te kroz brojna pokroviteljstva daje potporu u razvoju kulture, sporta i obrazovnog sustava.

Stoga je u srijedu u prostorijama BH Telecoma upriličen svečani prijem kojem su prisustvovali mlada Lana Pudar, trenerica Alena Ćemalović i predsjednik Kluba vodenih sportova ''Orka'' Damir Đedović.

Foto: PR / BH Telecom nagradio Lanu Pudar za dugogodišnji uspjeh

Gospodin Đedović izrazio je veliko zadovoljstvo zbog upriličenog prijema, te prepoznavanja rada i truda kako mlade Lane, tako i ostalih članova Kluba. Predsjednik Kluba, kao i trenerica Alena Ćemalović izrazili su zahvalnost zbog dugogodišnje suradnje s BH Telecomom i kako su kazali, potpora je uvijek podsticaj za još bolji rad.

Lana je pak kazala, da sve obaveze uspijeva uskladiti uz pomoć trenera, obitelji i nastavnika kojima je neizmjerno zahvalna na razumijevanju za sve obveze i izostanke.

''Nije uvijek lako i potrebno je puno odricanja, ali kada vidim ostvareni uspjeh, zaboravim sav napor'' kazala je mlada Mostarka.

Direktor Direkcije BH Telecoma u Mostaru,  Adil Šuta je čestitao na uspjesima KVS Orka i Lani Pudar, te zaželio još puno medalja.

Kopirati
Drag cursor here to close