Grade, jel' te sramota?

Lana Pudar je europska prvakinja

"Napravite joj bazen. Nema izgovora, nema izvlačenja, nema odugovlačenja. Sve drugo će biti vaša sramota i vama na obraz. Ne znam koliko je Vama stalo do toga, ali znam da je običnoj raji, vašim glasačima itekako stalo", poručili su iz Kluba.
Sport / Ostali sportovi | 11. 07. 2021. u 18:31 J.P. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lana Pudar nova je europska juniorska prvakinja u disciplini 100m delfin.

Naime, Lana je ostvarila najbolje vrijeme od 57.56 te iza sebe ostavila Ruskinje Dariju Klepikovu (58.07) i Anastasiju Markovu 58.73

"Gradonačelniče grada Mostara, gradski vijećnici, kantonalni premijeru, kantonalni ministri i zastupnici, fedaralni premijeru, fedralni ministri i zastupnici, državni premijeri i zastupnici, iz Rima vas pozdravlja Lana Pudar, NOVA EVROPSKA PRVAKINJA U DISCIPLINI 100M DELFIN!!!", napisali su na svojem službenom Instagram profilu iz Kluba vodenih sportova Orka.

Naime, Lana je na Europskom juniorskom prvenstvu pomela konkurenciju i šokirala svijet sporta činjenicom da uz brojne uspjehe koje niže nema gdje trenirati. 

"Napravite joj bazen. Nema izgovora, nema izvlačenja, nema odugovlačenja. Sve drugo će biti vaša sramota i vama na obraz. Ne znam koliko je Vama stalo do toga, ali znam da je običnoj raji, vašim glasačima itekako stalo!", istaknuli su.

Podsjetimo, Pudar je europska viceprvakinja u disciplini 50m delfin, kao i u disciplini 200m delfin. Također, talentirana Mostarka vlasnica je novog rekorda BiH u disciplini 50m delfin s vremenom od 26.29.

 

Kopirati
Drag cursor here to close