ATP

Kyrgios opet "divljao", ali zakazao finale sa Zverevom

Zverev će se u nedjelju boriti za 11. titulu u karijeri, a Kyrgios za petu. Do sada su se sastali šest puta i rezultat je 3-3.
Sport / Ostali sportovi | 02. 03. 2019. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poslije pobeda nad Nadalom i Wawrinkom, australski tenisač Nick Kyrgios nastavlja sa izvanrednim igrama, u polufinalu turnira iz Serije 500 u Acapulcu slavio je protiv Johna Isnera sa 7:5, 5:7, 7:6 (9-7).

U šestom gemu prvog seta Kyrgios je spasio dvije break lopte, djelovalo je da ćemo gledati tie-break, ali je Australac na 5:5 izvršio pritisak, realizirao četvrtu break loptu i potom osvojio prvi set.

I u drugom setu je Isner prvi stvorio break loptu, nije je iskoristio, ali je onu u 12. gemu kojom je izborio treći set.

U odlučujućem setu nije bilo break lopti i napokon smo dočekali tie-brak. Kyrgios je dobio prethodnih pet tie-breakova protiv Isnera, a sada i šesti. Poveo je Nick 4-2, Isner se vratio, a na 5-6 je bombom iz forhenda spasio prvu meč loptu.

Spasio je i drugu, na Kyrgiosov servis, u dugoj razmjeni na čijem kraju je Australac pogreijšio, ali je Kyrgios ipak realizirao treću meč loptu i došao do trijumfa za dva sata i 22 minuta igre.

U finalu će se sastati sa Aleksanderom Zverevom, koji je očekivano bio bolji od Camerona Norrieja sa 7:6 (7-0), 6:3.

Zverev će se u nedjelju boriti za 11. titulu u karijeri, a Kyrgios za petu. Do sada su se sastali šest puta i rezultat je 3-3.

Kopirati
Drag cursor here to close