Razvoj sporta

Kung fu/Wu Shu savez BiH dobio novo rukovodstvo

Kung fu/Wu Shu savez Bosne i Hercegovine je krovna organizacije koja okuplja sve praktičare kineskih borilačkih vještina iz cijele BiH.
Sport / Ostali sportovi | 12. 03. 2019. u 08:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Skupština Kung fu/Wu Shu saveza Bosne i Hercegovine održala je redovnu godišnju sjednicu na kojoj su imenovani predsjednik, potpredsjednik, glavni tajnik, izbornik te predsjednik Skupštine, javlja Anadolija.

Predsjednik Saveza je Marko Anić, potpredsjednik Mirza Pašić, a na poziciju glavnog tajnika imenovana je Alma Anić. Mirsad Nokto je ostao na poziciji sizbornika, dok je na poziciju predsjednika Skupštine saveza imenovan Sanjin Husić.

Na sjednici su, također, izabrani članovi Upravnog te članovi Nadzornog odbora. Sastanak je pored redovne sjednice imao karakter i izborne skupštine, a sva imenovanja su usvojena jednoglasno.

Članovi Upravnog odbora su Nermin Mulaosmanović, Elvir Ćosić, Samir Masnopita te Nemanja Milovanović. Predsjednik i potpredsjednik Saveza su po automatizmu i predsjednik i potpredsjednik UO.

Kada je riječ o Nadzornom odboru članovi su Isak Džanić i Mirsad Siočić, a Emir Katica je imenovan za predsjednika.

Nova uprava Saveza obvezala se na daljnji razvoj kung fu/wu shu sporta u BiH.

Kung fu/Wu Shu savez Bosne i Hercegovine je krovna organizacije koja okuplja sve praktičare kineskih borilačkih vještina iz cijele BiH. Savez je osnovan 2015. te je u kratkom periodu ostvario zapažene rezultate na mediteranskim igrama, otvorenim turnirima te balkanskim prvenstvima.

Od 2017. godine Savez je postao punopravna i stalna članica međunarodne wushu obitelji, svjetski priznate Internacionalne wushu federacije (IWUF).

Kopirati
Drag cursor here to close