Master turnir

Kraj za Marina Ćilića i Novaka Đokovića u trećem kolu Indian Wellsa

Hrvatski tenisač Marin Čilić poražen je u šesnaestini finala Indian Wellsa od Kanađanina Denisa Shapovalova sa 2:0. I najbolji tenisač svijeta i prvi nositelj turnira u Indian Wellsu Novak Đoković zaustavljen je u trećem kolu.
Sport / Ostali sportovi | 13. 03. 2019. u 07:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski tenisač Marin Čilić poražen je u šesnaestini finala Indian Wellsa od Kanađanina Denisa Shapovalova sa 2:0, po setovima je bilo 6:4 i 6:2 - praktično bez ispaljenog metka.

Prvi jeje set Šapovalov dobio za 39 minuta i to uz samo jedan napravljen break. Kanađanin je oduzeo servis Čiliću u petom gemu, a bila je to jedina break šansa za bilo kojeg od dvojice tenisača u tom setu.

U drugom setu se 11. tenisač svijeta držao do 2:2, ali je u petom gemu izgubio servis. Shapovalov je poveo 3:2, da bi zatim napravio još jedan break, što mu je trasiralo put prema pobjedi od 6:2 u tom setu.

Sljedeći protivnik Shapovalovu će biti Hubert Hurkacz koji je savladao Keija Nishikorija sa 2:1.

I najbolji tenisač svijeta i prvi nositelj turnira u Indian Wellsu Novak Đoković zaustavljen je u trećem kolu.

Bolji od njega bio je Philipp Kohlschreiber koji je slavio sa 6:4, 6:4 nakon 96 minuta igre.

Nijemcu je za prvi set bio dovoljan break u sedmom gemu. U drugom setu Kohlschreiber je poveo 5:2 uz dvostruki break, Đoković mu je uspio oduzeti servis u osmom gemu, ali više od toga nije mogao, te je 39. tenisač svijeta izborio osminu finala gdje ga čeka Gael Monfils.

Kopirati
Drag cursor here to close