Mostar

Kordić poželio Markiću sreću i pobjedu

Zahvalio mu je na svemu što čini u promociji sporta kao i grada Mostara, od kojeg će uvijek imati potporu u ostvarivanju sportskih uspjeha.
Sport / Ostali sportovi | 13. 04. 2021. u 12:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Mario Kordić primio mostarskog boksača Emila Markića 

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić primio je danas, utorak, Gradskoj vijećnici mostarskog boksača Emila Markića.

Markić je upoznao gradonačelnika o pripremama za predstojeći meč koji se održati 24. travnja u Londonu, a gdje se bori protiv Britanca Calluma Johnsona za WBO Global naslov prvaka u poluteškoj kategoriji. Također, izrazio je riječi zahvale za konkretnu pomoć koju je imao od Grada.

Gradonačelnik mu je zaželio svaku sreću i pobjedu u predstojećoj borbi te osvajanje titule. Zahvalio mu je na svemu što čini u promociji sporta kao i grada Mostara, od kojeg će uvijek imati potporu u ostvarivanju sportskih uspjeha.

Emil Markić se boksom počeo baviti 2000. godine. Profesionalac je 2012. godine te je dva puta osvojio WBO europski pojas prvaka u poluteškoj kategoriji, ali nikad nije branio te titule. Trenutno je u nizu od sedam pobjeda, a posljednji poraz nanio mu je Umar Salamov 2017. godine. Na Box Rec ljestvici u poluteškoj kategoriju Britanac zauzima 13. poziciju, a Markić je na 81. mjestu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close