Stvoreni uvjeti za treninge

Klub vodenih sportova prima nove članove

Kompletan program realiziraju treneri plivanja, a sve uz potporu tima koji čine kineziolozi i treneri iz ostalih sportova i područja tjelesne pripreme.
Sport / Ostali sportovi | 11. 05. 2021. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Klub vodenih sportova Sveučilišta u Mostaru pripremio je program treninga za studente. Program kreće s popunjavanjem 1. grupe, a u sveučilišnu plivačku sekciju mogu se učlaniti svi studenti Sveučilišta u Mostaru.

Plivačka sekcija planira se održavati dva puta tjedno (utorkom i četvrtkom u 15:30 sati) na Sveučilišnom bazenu u Rodoču. Korištenje bazena za vrijeme treninga i članstvo kluba za studente je potpuno besplatno. Ako želite dugoročno kvalitetno usmjeriti se na plivanje, omogućiti si bolju tjelesnu formu i učenje pravilne tehnike plivanja prijavite se već danas.

Kompletan program realiziraju treneri plivanja, a sve uz potporu tima koji čine kineziolozi i treneri iz ostalih sportova i područja tjelesne pripreme.

''Prošle godine smo odlučili krenuti sa ovom idejom osnivanja kluba, ali nas je epidemiološka kriza spriječila. Sada smo uspjeli stvoriti uvjete za nesmetano održavanje treninga i očekivamo da ćemo krenuti kroz nekoliko dana sa treninzima. Ovo je super prilika za sve studente Sveučilišta u Mostaru i ovim putem ih pozivam da se prijave u klub vodenih sportova'', govori Luka Posavac voditelj kluba vodenih sportova Sveučilišta u Mostaru.

Planirane su ciljane edukacije i postepeni razvoj cijelog programa, uz podršku svih nadležnih državnih institucija i sportskih saveza, priopćeno je iz Kluba vodenih sportova.


Za sve informacije...

Za sve informacije o plivačkoj sekciji i treninzima plivanja možete kontaktirati na broj +387 63 571 120 ili preko e mail adrese: [email protected], a istim putem možete izvršiti i vaše prijave.
 
Sadržaj prijave podrazumijeva:
-ime i prezime polaznika;
-godina rođenja;
-naziv fakulteta i smjera studiranja;
-kontakt broj mobitela.

KONTAKT
Daniel Prgomet (glasnogovornik SZ-a) – [email protected] / 063 187 569

Kopirati
Drag cursor here to close