Cim

Klub ratničke vještine Pietas organizira javnu prezentaciju rada

Klub ratničke vještine Pietas već više od dva desetljeća kroz ratnički aspekt samoobrane i preživljavanja svoje članove uči vrijednostima moralnog, poštenog i kvalitetnog načina života.
Sport / Ostali sportovi | 21. 06. 2021. u 10:55 Ivan KRALJEVIĆ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Klub ratničke vještine Pietas poziva zainteresirane građane na javnu prezentaciju svoga rada u utorak, 29. lipnja u 18 sati u dvorani mjesne zajednice Cim u Mostaru.

Portal Bljesak.info imao je privilegij prvi se upoznati s hercegovačkom ratničkom vještinom u ekskluzivnom razgovoru u lipnju 2019. godine.

Podsjećamo, Klub ratničke vještine Pietas već više od dva desetljeća kroz ratnički aspekt samoobrane i preživljavanja svoje članove uči vrijednostima moralnog, poštenog i kvalitetnog načina života.

Na javnoj prezentaciji, kako su otkrili članovi Kluba ratničke vještine Pietas, zainteresirani će moći vidjeti različite aspekte njihovoga rada (tjelesni, psihički, strateški…), ali i primjere samoobrane od različitih oblika oružja i goloruke borbe.

„Tijekom cijeloga vremena svi zainteresirani će moći postaviti pitanja i dobiti odgovore na sve što ih zanima i tako aktivno sudjelovati u samoj prezentaciji“, istaknuli su iz Kluba ratničke vještine Pietas.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na broj 063/438-991 (Kristijan).

Kopirati
Drag cursor here to close