Počelo državno prvenstvo

Kickboxeri u Mostaru se bore za titulu državnog prvaka

32 kluba sa 152 natjecatelja stigli su u Mostar u nadi za osvajanjem titule državnog prvaka.
Sport / Ostali sportovi | 09. 03. 2019. u 13:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa mostarskih studenata iz ljubavi prema kick-boxingu u 12 mjeseci postojanja kluba uspjela je u Mostar dovesti Državno prvenstvo u kick-boxingu. 32 kluba sa 152 natjecatelja stigli su u Mostar u nadi za osvajanjem titule državnog prvaka. Natjecatelji su se borili u dvije discipline Light contact ( stariji kadeti, juniori, seniori, veterani) te Full contact (stariji kadeti, mlađi juniori, stariji juniori i seniori). Klub zadužen za organizaciju je Kick-boxing klub "Eagles Studentski centar Mostar".

Dopredsjednik Kick-boxing Saveza Bosne i Hercegovine Branko Mihaljević, kazao je kako su sa punim povjerenjem ustupili organizaciju K.B.K "Eagles SCM" iz Mostara kao prvog državnog prvenstva ove godine u BiH. Dodao je kako je to'grupa fanatika' jer su iz ljubavi prema kick-boxu u jako malo vremena postali uspješan klub te da je hvalevrijedno ono što rade.

"Ovo nije prvi put da se održava državno prvenstvo u Mostaru, ali u ovim discplinama i ovako mlad klub koji postoji samo 12 mjeseci je prvi put u povijesti da dobije organizaciju ovakvog prvenstva. Ovo prvenstvo specifično je i po tome što je domaćin naš klub, studentski klub mostarskog Sveučilišta i svi članovi su studenti. Zaista nam je drago i čast što nam je Savez to zadovoljstvo da budemo domaćini", kazala je Anita Glibić iz Studentskog centra Mostar, dodavši kako se nada da će ovo preći u tradiciju i da će već od naredne godine imati otvorene kupove gdje će biti još više sportaša i još ljepša sportska priča.

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close