Nije odustajala

Kenin: Sada ste me upoznali

''Pronašla sam pravi način kako razmišljati, kako želim igrati. Ja sam oduvijek vjerovala u sebe'', rekla je nakon meča Kenin koja nikada do sada nije bila ni blizu jednog Grand Slam finala.
Sport / Ostali sportovi | 30. 01. 2020. u 10:15 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Australci će i dalje morati čekati. Ashleigh Barty je bila jako blizu, stigla je do polufinala i tu stala. Na drugoj strani svoju najveću priču nastavila je pričati sjajna mlada Amerikanka Sofia Kenin.

Barty ima za čime žaliti, u prvom setu je ispustila tri breaka, pa još dvije set lopte u tiebreaku kod 6:4.  U drugom je bila još bliže, jer je vodila 3:1, kasnije 5:3, kod 5:4 je propustila nove dvije set lopte. Amerikanka je sa 7:6, 7:5 prošla u finale.

''Rekla sam sebi, moraš vjerovati. I ako izgubiš prvi set. Nisam odustajala niti u jednom trenutku. Nisam šokirana, ali priznajem ovo sam doživjela poprilično emotivno. Znam da mnogi ranije nisu obraćali pažnju na mene. Morala sam se izboriti, to sam i uradila. Sada je drugačije, to mi godi, zašto bih lagala.  Pronašla sam pravi način kako razmišljati, kako želim igrati. Ja sam oduvijek vjerovala u sebe'', rekla je nakon meča Kenin koja nikada do sada nije bila ni blizu jednog Grand Slam finala.

Najbolji rezultat je ostvarila ulaskom u četvrto kolo Roland Garrosa.

Naravno, mlada Amerikanka nije zaboravila svoju protivnicu, domaću publiku.

''Izvinjavam se domaćim navijačima, oni su čekali to finale. Ashleigh je sjajna igračica, ali ja sam imala svoj plan kako igrati'', dodala je Kenin

Kopirati
Drag cursor here to close