13 medalja za Mostarce

Na turniru u Prozoru najuspješniji karataši SKK Neretva iz Mostara

Na turniru se natjecalo u katama i borbama u kategorijama od najmlađih do najstarijih.
Sport / Ostali sportovi | 14. 10. 2017. u 21:00 Zoran Stojanović
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Prozoru je danas u organizaciji Karate kluba EMPI, održan 8. Međunarodni karate turnir Rama open 2017. Na turniru je nastupilo 66 klubova, 500 natjecatelja iz 5 zemalja.

Najuspješniji klub je SKK Neretva iz Mostara s ukupno osvojenih  14 medalja, od toga 4 zlatne, 8 srebrenih i 2 brončane što je ukupno  30 bodova.

KK Empi je osvojio 2 zlatne, 3 srebrene  i 9 brončanih medalja te zauzeo 5 mjesto u ukupnom poretku. 

Na turniru se natjecalo u katama i borbama u kategorijama od najmlađih do najstarijih.

Turnir je otvorio Josip Juričić, pomoćnik načelnika općine Prozor-Rama, Joze Ivančevića pozdravivši nazočne uz čestitke KK Empi na sjajnoj organizaciji. 

Predsjednik uprave KK Empi Franjo Križanac se obratio ispred kluba domaćina i uz pozdrave sudionicima turnira još jednom izrazio nezadovoljstvo zbog nebrige države za svoje vrhunske sportaše.

U svečanom dijelu turnira našim državnim prvacima u karateu Josipu Tadiću, Moniki Rajič, Aniti Tadić i Ivanu Križancu su uručene plakete kao nagrada za velike uspjehe. Prigodna zahvalnica je uručena i općini Prozor-Rama.

U revijalnom dijelu su nastupile mažoretkinje Rama. Posebno oduševljenje  izazvali su članovi karate klubova iz Uskoplja  i Tuzle Darija Blažević te braća Edis i Boris Kasumović. Oni su, naime, osobe s posebnim potrebama, a karate je njihova velika ljubav te su svoje umijeće pokazali i na turniru u Prozor-Rami.

Bio je ovo još jedan u nizu sjajno organiziranih i dobro posjećenih karate turnira u Rami koji je završio u večernjim satima u Sportskoj dvorani u Prozoru.

Turnir je održan pod pokroviteljstvom općine Prozor-Rama.

 

Kopirati
Drag cursor here to close