Karate klub Bjelopoljac

Mostar domaćin karate turnira sa pet stotina natjecatelja

Međunarodni karate turnir 2. Mostar Open 2019 održat će se 16.11.2019. godine u Sjevernom Logoru, u Mostaru.
Sport / Ostali sportovi | 13. 11. 2019. u 08:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodni karate turnir 2. Mostar Open 2019 održat će se 16.11.2019. godine u Sjevernom Logoru, u Mostaru. Otvaranje turnira je najavljeno za 10 sati, a natjecat će se po WKF (World Karate Federation) pravilniku.

Karate turnir je otvorenog tipa za sve uzraste i nivoe. Očekivani odziv natjecateljka je pet stotina te se očekuju sudionici iz susjednih zemalja (Hrvatska, Crna Gora, Srbija) te ove godine i natjecatelji iz Egipta. 

Natjecanje se održava po drugi put u organizaciji Karate kluba "Bjelopoljac" Mostar.

Prvi turnir

Prošlogodišnje natjecanje okupilo je preko četiri stotine natjecatelja koji su došli iz zemalja Balkana, dok ove godine očekuje i veći odziv sudionika kao i veći broj prijavljenih država.

''Smatramo da je ovo izniman uspjeh malog kluba iz Mostara te da ovaj događaj doprinosi razvoju zdravog, kompetitivnog duha u našoj regiji kao i priliku za stvaranje budućih suradnji između klubova. Očekujemo da se ovo natjecanje održava i narednih godina uz veći angažman kako nas tako i sponzora samog događaja koji će time pomoći u promociji ne samo sporta već i grada i države Bosne i Hercegovine'', navode iz KK Bjelopoljac. 

Sponzori

Generalni sponzor turnira je Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK dok su zlatni sponzori: Sportski savez Grada Mostara i BH Telecom. 

''S obzirom da karate postaje Olimpijski sport 2020. godine, mi težimo ka ostvarivanju što boljih rezultata kako na lokalnom tako i na državnom pa i u budućnosti na nekim višim nivoima'', navode organizatori turnira. 

Karate klub Bjelopoljac

KK "Bjelopoljac" okuplja veliki broj djece, mladih pa i starijih osoba te time pridonosi u omasovljavanju sporta kod djece i mladih kroz treninge, edukacije i radionice koje za cilj imaju održavanje i unaprjeđenje moralnih vrijednosti sudionika.

Kopirati
Drag cursor here to close