Karate u Hercegovini

Karataši KK Brotnjo-Hercegovina viceprvaci Hrvatske

Karate ekipa Brotnjo-Hercegovina u sastavu Ivan Pehar, Jure Vasilj, Adrian Karačić i Oliver Čule proteklog je vikenda nastupila na ekipnom državnom prvenstvu Hrvatske.
Sport / Ostali sportovi | 12. 12. 2018. u 15:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Na ekipnom državnom prvenstvu Hrvatske

Karate ekipa Brotnjo-Hercegovina u sastavu Ivan Pehar, Jure Vasilj, Adrian Karačić i Oliver Čule proteklog je vikenda nastupila na ekipnom državnom prvenstvu Hrvatske.

U juniorskoj muškoj konkurenciji nastupilo je devet ekipa među kojima se natjecala i ekipa karataša iz Hercegovine. Nakon tri ekipna meča, dečki su se zadovoljili srebrenim odličjem.

Foto: PR / Na šestom kolu hercegovačke lige u Konjicu 

Istog vikenda mlađi dio ekipe nastupio je na šestom kolu hercegovačke lige u Konjicu na kojem su zlatne medalje osvojili Iva Lovrić, Ivano Ivanković, Martina Glamuzina, Mia Musa, Ilijana Nakić i Josip Šimović, a srebrenu medalju osvojio je Martin Mandžo.

Treneri su istaknuli da su izuzetno zadovoljni kako ovim rezultatima, tako i svim uspjesima koje je klub ostvario kroz prvi dio sezone natjecanja.

''Ovo je još jedan dokaz da je ovaj hercegovački karate klub već tradicionalno u samom vrhu države te da pomno prati sva međunarodna, europska i svjetska natjecanja. Idući vikend naše seniorke idu u Zagreb na seniorsko državno prvenstvo, a mlađi idu u Veneciju na na svjetsku ligu mladih gdje će nastupiti oko 3000 natjecatelja. Želimo im puno uspjeha i da se naravno vrate s medaljama''. rekli su iz Brotnjo-Hercegovina.

Zahvalili su se svojim sponzorima, svim dobrim ljudima koji shvaćaju važnost karatea i sporta općenito te pomažu njihov klub. 

Kopirati
Drag cursor here to close