Natjecanje

Karađoz-begova medresa najbolja srednja škola u futsalu u Mostaru

Natjecanje je započelo u mjesecu rujnu i okupilo je oko 20 ekipa iz mostarskih srednjih škola, dok je finalna utakmica odigrana 4. listopada, priopćili su u petak iz Karađoz-begove medrese.
Sport / Ostali sportovi | 05. 10. 2018. u 12:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportski savez Grada Mostara već godinama organizira natjecanja u različitim sportovima za učenike osnovnih i srednjih škola tog grada, a jedno od njih bilo je i ono u futsalu, koje se i ove godine održalo između učenika srednjih škola koje rade po bosanskom i po hrvatskom nastavnom planu i programu. 

Natjecanje je započelo u mjesecu rujnu i okupilo je oko 20 ekipa iz mostarskih srednjih škola, dok je finalna utakmica odigrana 4. listopada, priopćili su u petak iz Karađoz-begove medrese.   

Nakon grupne faze, četvrtfinalnih i polufinalnih utakmica, u finale su se plasirale ekipe Karađoz-begove medrese i  Srednje elektrotehničke škole Mostar. 

Sve utakmice, kao i ona finalna, odigrane su na Malonogometnom stadionu "Kantarevac", a u finalu je bila bolja ekipa Karađoz-begove medrese, koju je predvodio mr. Ernad Čajdin, profesor tjelesnog i zdravstvenog odgoja. 

Pobjedničku ekipu činili su: Mehmed Karaga, Jusuf Mičijević, Osman Omerović, Merzuk Bećirović, El-Kerim Dželilović, Benjamin Alam, Bakir Bašić, Rijad Husović, Jusuf Buljubašić, Tarik Džemić, Mirza Merzić, Armin Mulasalihović, Izet Beširović i Mahir Ravkić. 

Finalnu utakmicu pratili su i članovi nastavnog i odgojnog aktiva Karađoz-begove medrese, predvođeni direktorom profesorom hafizom Aidom Tulekom. 

Osvajanje natjecanja u futsalu na razini Grada na Neretvi posebna je radost i članovima ekipe, profesoru Čajdinu, ali i cjelokupnom kolektivu Karađoz-begove medrese i ono je samo podstrek da budući rad s tom sjajnom sportskom ekipom bude još bolji i s još više uspjeha, navodi se u priopćenju.   

Kopirati
Drag cursor here to close