Pobjedonosni niz

Kahvedžić: Beli Anđeo ima kvalitet, neće biti lako

Mostarci žele nastaviti pobjedonosni niz, bodovno se približiti lideru, te na najbolji način najaviti gradski derbi protiv Zrinjskog.
Sport / Ostali sportovi | 17. 11. 2018. u 08:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon pobjede nad Leotarom, Mostar SG Staklorad u nedjelju gostuje kod novajlije u Premijer ligi. Riječ je o timu Beli Anđeo iz Brčkog. Mostarci žele nastaviti pobjedonosni niz, bodovno se približiti lideru, te na najbolji način najaviti gradski derbi protiv Zrinjskog.

''Spremali smo se za ovu utakmicu kao i za svaku drugu. Spremni smo i vjerujemo u pobjedu. To je svakako jedini cilj. Nadam se da će to biti dobra najava gradskog derbija'', kazao je u najavi Nermin Kahvedžić.

O sljedećem protivniku bez obzira na njihovu poziciju na ljestvici govorio je s mnogo respekta.

''Neće biti lagana utakmica, u to sam siguran. Beli Anđeo je potvrdio kvalitetu na utakmici protiv Zrinjskog, koju su neočekivano riješili u svoju korist'', podsjetio je Kahvedžić.

Meč je na programu u nedjelju od 19:30 u dvorani Gimnazije Vaso Pelagić u Brčkom. Sudit će Jasenko Pljevljak iz Sarajeva, kome će asistirati Faik Kečo, također iz Sarajeva i Nemanja Vujadin iz Istočnog Sarajeva, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close