Medalje stigle u Mostar

Judo klubu Borsa novih 40 odličja na tri judo turnira u regiji  

Sva tri međunarodna natjecanja na kojima JK Borsa tradicionalno nastupa bila su za uzrast djece i kadeta
Sport / Ostali sportovi | 30. 04. 2018. u 14:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Judo klub "Borsa" iz Mostara, aktualni državni prvak u konkurenciji kadeta, ovog je vikenda nastupao na 3. međunarodna judo natjecanja. Džudaši Borse su ovaj vikend proveli u Splitu, Vršcu (Srbija) i Berkovićima.

Sva tri međunarodna natjecanja na kojima jk Borsa tradicionalno nastupa bila su za uzrast djece i kadeta.  Nastupilo je ukupno 43 člana Borse, a gotovo podjedanko curica i dječaka u omjeru 21 na prema 22. Osvojeno je ukupno 40 odličja, priopćeno je.

Foto: JK Borsa / Turnir u Vršcu

Trofej Vršca u organizaciji judo kluba Lokomotiva iz Vršca okupio je oko 600 natjecatelja iz 7 zemalja. Jk Borsa je nastupao sa 5 natejatelja,a medalje su osvojili:

Zlato: Dominik Marić i Monika Zadro.

Srebro: Monika Zadro (DS) i Marija Naletilić.

Kup Sv. Duje u organizaciji judo saveza Splitsko-dalmatinske županije okupio je 205 natjecatelja. Turnir je bio početničkog ranga tako da su članovi judo kluba "Borsa" na ovom natjecanju tražili svoja prva iskustva u borilištu. Medalje su osvojili:

Srebro: David Azinović

Bronca: Sandro Zovko, Luka Mandić, Lovro Tipurić, Lovro Božić.

 Kup Berkovića - 7. po redu međunarodni judo turnir "Kup Berkovića" okupio je djecu iz BiH i Crne Gore, a judo klub "Borsa" je nastupio sa 23 natjecatelja i osvojio 32 odličja.

Zlato: Josipa Brvenik, Antonija Jozeljić, Magdalena Frljić, Elena Bekavac, Antea Zovko, Klara Marić, Ana Ujdur.

Srebro: Domagoj Jozeljić, Iva Jozić, Petra Čarapina, Andrea Čarapina, Matea Čarapina, Mihaela Kordić, Noa Skoko, Aneta Kraljević, Tara Galić, Magdalena Frljić (DS).

Bronca: Iva Jozić (DS), Elena Bekavac (DS), Katarina Michalowicz (2XB), Andrea Čarapina (DS) , Matea Čarapina (DS), Mihaela Kordić (DS), Jan Mutilović, Sara Maslać (2XB), Ena Galić (2xB), Tara Galić (DS), Klara Marič (DS), Anđela Knezović.

Kopirati
Drag cursor here to close