Banja Luka Open 2019

Judo klub Hercegovac pobjednik turnira u Banja Luci u dva uzrasta

Ove sezone Hercegovac do sada broji čak 253 medalje od čega 95 zlatnih medalja, 61 srebrena i 97 brončanih medalja.
Sport / Ostali sportovi | 18. 06. 2019. u 21:56 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda održan je međunarodni judo turnir „Banja Luka Open 2019“ u tehničkoj organizaciji judo kluba „Zvijezda Banja Luka“.

Sami turnir okupio je preko 450 judaša iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Austrije i Nizozemske. 

Mostarski Hercegovac na ovaj je turnir poveo ekipu dječaka i djevojčica do 13 godina i ekipu dječaka i djevojčica do 15 godina.

Obe ekipe Hercegovca su napravile odličan rezultat te time osigurali epitet najboljih ekipa u oba uzrasta. Ukupno je osvojeno 22 medalje od čega 11 zlata, 4 srebra i 7 bronci. Inače ekipa Hercegovca  u uzrastu do 13 godina je osvojila i naslov prvaka na prvenstvu države.

Osvajači zlatnih medalja: Nika Zovko, Gabriela Raič (zlato i u konkurenciji starijih), Ivana Buntić (zlato i u konkurenciji starijih),  Bojan Gačić, Ivano Đinkić, Ivan Miličević, Martino Prce, Nina Grubišić Čabo i Ina Ravlić

Srebrene medalje: Mario Novak (srebro i u konkurenciji starijih), David Senkić, Ljiljana Džeba

Brončane medalje: Lana Čović Stanić (bronca i u konkurenciji starijih), Nina Grubišić Čabo (dupli start), Luka Bubalo (bronca i u konkurenciji starijih), Ivan Letica i Ivano Đinkić (dupli start).

Ove sezone Hercegovac do sada broji čak 253 medalje od čega 95 zlatnih medalja, 61 srebrena i 97 brončanih medalja.

"Do kraja prvog dijela sezone nas očekuju još dva natjecanja a onda odlazak na prvenstvo balkana u uzrastu do 13 godina. Moramo naglasiti kako u ovom uzrastu imamo čak 8 reprezentativaca što je apsolutni rekord u ovom uzrastu i veliki dio reprezentacije BiH bit će sastavljen upravo od naših članova.  Ove godine već imamo jedno juniorsko srebro s prvenstva balkana i nadamo se kako ćemo uspjeti osvojiti i još koju medalju u uzrastu do 13 godina. Sezona nam teče sjajno i nadamo se kako ćemo u drugom dijelu nastaviti nizati ovako dobre rezultate", poručili su iz kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close