Turnir u Makarskoj

Judaši Hercegovca opet najbolji

Osim ukupnog pobjednika turnira Hercegovac je proglašen za najbolje u uzrastu djevojčica do 10 i 12 godina te dječaka do 14 godina.
Sport / Ostali sportovi | 29. 10. 2018. u 11:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon prošlotjednog osvajanja međunarodnog turnira u Bihaću judaši Hercegovca i ovoga vikenda osvajaju još jedan turnir i to memorijal „Tajmir Nola“ u Makarskoj koji je okupio 500 judaša iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Osim ukupnog pobjednika turnira Hercegovac je proglašen za najbolje u uzrastu djevojčica do 10 i 12 godina te dječaka do 14 godina.

Uz to, osim četiri ekipna pehara koje je osvojila ekipa Hercegovca jedan i individualni pehar ide u Mostar. Mario Novak osvojio je pehar za najboljeg dječaka turnira u uzrastu do 12 godina.

Ukupno je osvojeno čak 27 medalja i to 9 zlata, 4 srebra i 14 bronci.

Osvajači zlatnih medalja: Gabriela Raič (U12 i U14), Petra Čuljak, Nera Prce, Fabijan Galić, Mario Novak, Martino Prce, Nika Zovko i Ivan Miličević

Srebra: Luka Bubalo, Petar Kožul, Stefan Juka i Mario Novak

Bronce: Dominik Senkić, Nina Vukičević, Luka Vidačak, Petra Čuljak, Nikola Dankić,Marta Napoli, Lana Čović Stanić (U12 i U14), Nika Zovko, Ivan Miličević, Luka Bubalo, Ivano Đinkić (U12 i U14) i Petar Kožul.

Korak do medalje i peta mjesta ostali su Albert Galić, Filip Lončar, Marić Bruno, Planinić Sara, Ivan Raguž i Klara Roso.

Još su klub predstavljali i Ina Ravlić, Katja Roso, Bruno Tomić i Matej Jandrić.

Ovo je čak 407. medalja u ovoj godini s turnira za najstariji mostarski judo klub i čak 29. pehar za najuspješnije ekipe. Sljedeći vikend judaši Hercegovca idu u Crnu Goru točnije u Cetinje.

Kopirati
Drag cursor here to close