Cro Star

Izvrsni rezultati u Omišu: Kući s 14 medalja

Ostvareni su izvrsni rezultati. 13 natjecatelja izborilo se za 14 medalja (5 zlata, 8 srebra, 1 broncu) i ekipni pehar za 2. mjesto u sveukupnom plasmanu turnira.
Sport / Ostali sportovi | 13. 10. 2019. u 08:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, nastupio na međunarodnom taekwondo turniru Omiš Open 2019. Ostvareni su izvrsni rezultati. 13 natjecatelja izborilo se za 14 medalja (5 zlata, 8 srebra, 1 broncu) i ekipni pehar za 2. mjesto u sveukupnom plasmanu turnira.

Zlato: Antonio Rezo, David Rezo (2 zlata), Doris Zlomislić, Iva Šunjić
Srebro: Josip Bevanda, Damir Ćubela, Nika Šunjić, Doris Zlomislić, Romano Blažević, Matej Zelenika, Anđela Arapović
Bronca: Lucija Kovačević

Pored osvojenog ekipnog pehara za 2. mjesto u sveukupnom plasmanu turnira, mostarski Cro Star je zauzeo 2. mjesto u ekipnom poretku mlađih kadeta, dok je Iva Šunjić najbolja mlađa kadetkinja, a Antonio Rezo drugi na listi najboljih mlađih kadeta.

Foto: PR / Turnir u Omišu

Na turniru u Omišu nastupilo je oko 300 natjecatelja.

''Ekipa je i ovaj vikend bila izvrsna i jako motivirana. Ostvarili smo veliki broj pobjeda, naši članovi su pokazali veliki napredak, a tome je pridonijela i naša nova dvorana na Rudniku, koja nam pruža izvrsne uvjete za rad. Naši članovi imaju trening svaki dan osim nedjelje, i rezultati dolaze redovnim radom.“ rekla je trenerica Klaudia Marić.

Braća Rezo su i na ovom turniru ostvarili izvrsne rezultate. Antonio je osvojio zlato, a tijekom ove godine ima sve zlatne medalje, osim jednog srebra. Njegov mlađi brat David je nastupio u 2 discipline, te osvojio 2 zlata.

Posebno treba pohvaliti i malu Doris Zlomislić kao i Ivu Šunjić, koje su se odličnim nastupima izborile za zlatne medalje.
I ostatak ekipe je za veliku pohvalu, jer su osvojili srebra i bronce s 2 ili 3 pobjede.

Kopirati
Drag cursor here to close