Taekwondo kluba Cro Star

Izabrane najbolje maske među taekwondo borcima

Na maskenbalu je sudjelovalo 36 djece, koji su pokazali svoju kreativnost.
Sport / Ostali sportovi | 03. 03. 2019. u 15:56 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Cro Star Mostar / Na zajedničkom treningu s Taekwondo klubom ST Kwan

U subotu je mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, odradio zajednički trening s Taekwondo klubom ST Kwan u Splitu.

Ovo je nastavak suradnje između pomenutih klubova, a zajednički sparing trening je odrađen kao dio priprema za nadolazeće državno prvenstvo BiH.

Iz mostarskog kluba su na treningu u Splitu sudjelovali mlađi kadeti i kadeti, koji stalno napreduju i postižu sve bolje rezultate. Dio kontrolnih turnira je odrađen a idući vikend Mostarce čeka turnir u Visokom, koji će biti posljednja provjera pred državno prvenstvo.

Foto: Cro Star Mostar / Najbolje maske Taekwondo kluba Cro Star

Ovaj vikend se u dvorani Taekwondo kluba Cro Star održao i klupski maskenbal tj. Izbor najbolje maske. Na maskenbalu je sudjelovalo 36 djece, koji su pokazali svoju kreativnost.

Trenerica Klaudia Marić dodijelila je nagrade za prvo, drugo i dva treća mjesta, kao što je to i običaj na taekwondo turnirima, a svi ostali sudionici su dobili utješnu nagradu za sudjelovanje.

Prvo mjesto osvojila je Nika Šunjić, drugo mjesto pripalo je Damiru Ćubeli, dok su treća mjesta zauzeli Matej Sesar i Romano Blažević.

Kopirati
Drag cursor here to close