Zaštitno lice

Izabrana tri idejna rješenja maskote EYOF 2019

Sport / Ostali sportovi | 16. 10. 2017. u 00:14 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

EYOF 2019 je na korak do svog zaštitnog lica. Posljednjeg dana ideathona, 28 mladih ljudi uradilo je petnaest idejnih rješenja maskote EYOF 2019, od kojih je stručni žiri izabrao tri najbolje.

Od jutarnjih sati natjecatelji su radili na usavršavanju svojih ideja, kao i na kreiranju prezentacije za njihovo predstavljanje žiriju. Stručni žiri činili su predstavnici gradova Istočno Sarajevo i Sarajevo, sveučilišta u Sarajevu i Istočnom Sarajevu, te predstavnici Networks-a i EYOF 2019. Kriteriji za izbor tri najbolja idejna rješenja bili su originalnost ideje, prezentacija, te finalni izgled maskote.

Naredna četiri dana, pobjednici će, zajedno sa mentorima raditi na usavršavanju vizualnog identiteta ideja, a zatim publika bira najbolju maskotu od ove tri i to putem društvenih mreža Facebook i Instagram. Online glasovanje počinje u petak, 20. listopada.

Pobjednička maskota će službeno biti predstavljena na drugom forumu inovacija Sarajevo Unlimited. Pobjednik dobiva novčanu nagradu u vrijednosti od 1500 maraka, dok svi ostali sudionici dobivaju karte za Sarajevo Unlimited i promotivne pakete od EYOF 2019.

Kopirati
Drag cursor here to close