KK Zrinjski Mostar

Ivan Talić prvak Hrvatske

Ovo je odličan rezultat posebno iz razloga što je za više od polovice natjecatelja ovo bilo prvo državno prvenstvo.
Sport / Ostali sportovi | 25. 10. 2021. u 09:38 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekli vikend u Jastrebarkom je održano prvenstvo Hrvatske u karateu. Na turniru je nastupila većina klubova HKS-a. Karate klub 'Zrinjski' Mostar nastupio je sa 11 natjecatelja i osvojili 6 odličja. Ivan Talić je prvak Hrvatske u kategoriji dječaka 2011 godište.

Ivan je sve tri borbe odradio maestralno i zasluženo se popeo na najviše postolje. Brončana odličja su osvojili Patrik Bohm i Roberto Krstić u kategoriji dječaci 2013 godište, Antonio Palameta dječaci 2011, Andrej Prskalo dječaci 2010 godište i Petra Bandić djevojčice 2007 godište. Rafaela Ćorić i Ivano Detki su izgubili u borbi za brončano odličje i tako ostali na 5. mjestu.

Ovo je odličan rezultat posebno iz razloga što je za više od polovice natjecatelja ovo bilo prvo državno prvenstvo. Treneri Marko i Emil su naglasili da je rezultat fantastičan i da se ne treba plašiti za budućnost kluba uz napomenu da je nekoliko odličnih natjecatelja bilo spriječeno doći zbog ozljeda tako da se u idućem razdoblju očekuju još bolji rezultati.

Također karate klub Zrinjski želi podsjetiti da upis u školu karate traje i dalje. Upisati se možete svaki ponedjeljak i četvrtkak u dvorani ekonomske škole u vremenu od 18:45-19:45.

Sve dodatne informacije mozete dobiti na broj telefona 063 332 055.

Kopirati
Drag cursor here to close