Mladi talent

Ivan Blažević - boksačko ''čudo od djeteta'' iz Čapljine

Sport / Ostali sportovi | 30. 03. 2016. u 08:45 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivan Blažević, mladi boksač iz Čapljine, nova je nada ovoga sporta, što je dokazao rezultatima u posljednjih godinu dana.

Ipak, sportsku javnost iznenadio je protekloga vikenda, kada je u sklopu redovitog kola boksačke lige BiH pobjedio borca koji se nedavno okitio titulom seniorskog prvaka države.

Njegov trener Nikola Matić ima samo riječi hvale za Ivana.

''Radi se o jednom jako talentiranom boksaču koji uz talent pokazuje veliku volju za rad i ulaže napore u postizanju sportskih ciljeva. Ovom pobjedom to je i dokazao, a krajem travnja nastupit će na državnom prvenstvu u boksu u Zenici u kategoriji do 60 kilograma'', ističe za Bljesak.info Matić.

Inače, Ivan je prošle godine osvojio titulu državnog prvaka u boksu u kategoriji do 57 kilograma. U svojoj karijeri od devet mečeva upisao je svih devet pobjeda.

''Kao i svaki borac očekivao sam pobjedu, pa za mene ona i nije neko veliko iznenađenje, kada je u pitanju proteklo redovito kolo lige. Sada se intenzivno spremam za državno prvenstvo, tu očekujem novu titlulu, jer sam prošle godine postao državni prvak'', poručio je kratko za Bljesak.info Ivan Blažević.

Treba napomenuti kako se radi i mladom boksaču koji je rođen 1999. godine te kako se ovim sportom bavi tek tri i pol godine.

Kopirati
Drag cursor here to close