Najuspješnij sportaši Grada Mostara

Hrvoje Knezović najuspješniji mlađi kadet grada Mostara

JK "Neretva" je imao šest nominacija i to u kategorijama, ml. kadetkinja, ml. kadet, kadetkinja, kadet, juniorka i junior.
Sport / Ostali sportovi | 03. 02. 2019. u 14:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na svečanoj ceremoniji proglašenja najuspješnijih sportaša grada Mostara održanoj u hotelu „Mepas“ u dvorani „Queen“ nazočili su svi nominirani i nagrađeni sportaši i sportski djelatnici ali i veliki broj zvanica.

JK „Neretva“ je imao šest nominacija i to u kategorijama, ml. kadetkinja, ml. kadet, kadetkinja, kadet, juniorka i junior.

Za ml. kadetkinju nominirana je Korina Džidić koja je sa svojim izvrsnim rezultatima pokazala da je u samom vrhu, ali ovoga puta pobijedila je njena sportska prijateljica iz drugog kluba koja je i imala bolji rezultat u 2018. godini.

Za ml. kadeta nominiran je Hrvoje Knezović koji je sa svojim izvrsnim rezultatima jednostavno potopio sve ostale rezultate u svome uzrastu i time postao najuspješniji mlađi kadet grada Mostara za 2018. godinu. Hrvoje je u 2018. godini postao prvak BiH i viceprvak Balkana.

Za kadetkinju ispred „Neretve“ nominirana je Vesna Vukoja koja je i ove godine u gustom izboru izgubila za najuspješniju sportašicu grada Mostara. Podsjećamo kako je Vukoja višestruka prvakinja države i osvajačica čak pet balkanskih medalja.

Za kadeta ispred „Neretve“ nominiran je Srđan Ajvaz koji je sa svojim izvrsnim rezultatima u 2018. godini pokazao da je u samom vrhu u gradu Mostaru. Ajvaz je inače osvajač državnih medalja, medalje s Grand Prix-a za kadete u Slovačkoj i osvajač 5.mjesta na EU Cup-u za kadete u Gyoru, Mađarska. Ove godine titula za najuspješnijeg kadeta grada Mostara pripala je također jednom sjajnom judašu iz drugog kluba.

Također u konkurenciji juniorki i juniora nominirani su bili Vesna Vukoja i Srđan Ajvaz, jer su i u tom uzrastu osvojili prvo i treće mjesto na prvenstvu BiH za 2018. godinu, ali konkurencija je bila dosta jaka, pa su nagrade otišle drugim sportašima.

"Ovom prilikom, ispred judo kluba „Neretva“ želimo čestitati svim sportašima našega kluba, ali i svim ostali sportašima koji su bili nominirani i onima koji su osvojili zaslužene nagrade i još jednom dokazali da je grad Mostar grad sporta te grad koji ima veliki broj talentiranih sportaša. Još jednom bravo za sve sportske kolektive u gradu na Neretvi", ističe se u priopćenju kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close