Cheerleading prvenstvo BiH

Hrvatski cheerleading klub Široki osvojio ALL Star titulu

Široki se natjecao u 25 disciplina od čega je osvojio 14 zlatnih medalja, 6 srebrenih medalja, 4 bronce i jedno 5 mjesto.
Sport / Ostali sportovi | 19. 03. 2018. u 11:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovog vikenda održalo se 8. Cheerleading prvenstvo Bosne i Hercegovine u Bileći. Hrvatski cheerleading klub Široki osvojio je All Star titulu, titulu sveukupnog pobjednika cheerleading prvenstva.

Ovo je Širokom šesta titula prvaka Bosne i Hercegovine od mogućih 8. Trenerica Nikolina Čolak proglašena je najboljim trenerom cheerleading prvenstva Bosne i Hercegovine, a uz to Široki Brijeg je dobio i priznanje za razvoj i promociju cheerleading sporta Bosne i Hercegovine zbog plasmana u polufinale Hrvatskog Super Talenta.

Široki se natjecao u 25 disciplina od čega je osvojio 14 zlatnih medalja, 6 srebrenih medalja, 4 bronce i jedno 5 mjesto. Zanimljiva je činjenica da je u individual disciplinama u svim uzrastima bilo da se radilo o curama ili momcima Široki uzeo zlato. Koreografija koja je podigla dvoranu na noge i definitivno koreografija o kojoj se najviše govori je seniori duo hip hop cheer gdje su Nikolina Čolak i Ruža Kraljević osvojile zlato za Široki, navodi se u priopćenju kluba.

''Veliko slavlje je uslijedilo odmah u dvorani, nastavilo se u svlačionici, pa u autobusu. Drago mi je zbog mojih sportaša najviše, znam koliko je uloženo truda u sve ovo. Da ste me pitali prije 5 dana dali očekujem titulu, ne bih znala odgovor. Naime sve smo bili pripremili, a onda prvo jedna curica operirala slijepo crijevo, pa druga curica zbog iste stvari u bolnici završila, al se smirilo pa je ipak nastupila, dečko nam ima upalu pluća i još nekoliko njih pod virozom. Međutim složnost ekipe je bila na nivou, kako god su pristizale vijesti razbolilo se još jedno, tako i poruka u zajedničku grupu na whatsappu na muci se poznaju junaci i Bog će uvijek svakom dati samo treba vjerovati. Tako da nitko nije gubio nadu, puno nas koji smo zdravi bili osim svojih disciplina uzimali smo tuđe da se pokrpimo kako ne bi morali otkazivati nastupe i samo dan prije prvenstva smo učili koreografije. Unatoč tome prvi smo sa većim brojem bodova. Mogu samo čestitati svojim sportašima i zapitati se šta bi to tek bilo da smo bili kompletni?'', rekla je Nikolina Čolak

Kopirati
Drag cursor here to close