Ljubica Lorena Bulum

Prva liga: Zapanjujući hat-trick mlade Čapljinke u susretu protiv Lepoglave

Neretva je, prema pisanju portala SportDC, imala puno problema s ozljedama, a brojne izostanke iskoristila je 15-godišnja Čapljinka.
Sport / Ostali sportovi | 29. 06. 2020. u 10:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Likemetkovic.hr / Susret ŽNK Neretva protiv Lepoglave

Mlada Čapljinka, Ljubica Lorena Bulum zadala je hat-trick za pamćenje u susretu Ženskog nogometnog kluba (ŽNK) Neretva iz Metkovića u 13. kolu 1. HNLŽ protiv Lepoglave.

Neretva je nakon Lepoglave upisala važna tri boda (4:0), piše u nedjelju portal LikeMetkovic.hr.

Neretva je povela već u 16. minuti iz kaznenog udarca nakon nedozvoljenog igranja rukom igračice Lepoglave u šesnaetercu, precizna je bila Laura Sušak. U 34. minuti je L. L. Bulum upisala svoj prvi pogodak kada je izbila pred golmanicu Šoltić, uputivši spretno loptu u desni kut gola. Isto će ponoviti u 56. i 74. minuti što je joj donijeti titulu igračice utakmice.

Trenerski tandem Mijoč-Svaguša iskoristio je lagodnu poziciju i iskoristio je svih pet izmjena koje je imao na raspolaganju.

Neretva je, prema pisanju portala SportDC, imala puno problema s ozljedama, a brojne izostanke iskoristila je 15-godišnja Čapljinka.

Lorena je, navode, postala druga najmlađa igračica u povijesti kluba koja je zaigrala jednu nogometnu utakmicu, sa 15 godina, 6 mjeseci i 23 dana. Mlađa od nje bila je samo Veronika Terzić, još davne 2015. godine, kada je debitirala sa samo 14. godina za prvi tim Neretve.

U posljednjem, 14. kolu prije razigravanja po skupinama za prvaka i ostanak Neretva će gostovati u Zagrebu gdje će je 5. srpnja dočekati Dinamo.

Kopirati
Drag cursor here to close