Među 507 natjecatelja

Hercegovina Brotnjo najuspješniji klub na Cupu Jadrana

Zlatne medalje su osvojili: Iva Lovrić, Dane Juričić, Gabriela Martinović, Monika Martinović Željko Pervan i Ivan Niko Prusina.
Sport / Ostali sportovi | 01. 04. 2019. u 20:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S jednog od najstarijih karate natjecanja u Hrvatskoj Cup Jadrana održanom u nedjelju 31. ožujka karatisti Hercegovina Brotnjo vratili su se s 31 osvojenom medaljom te su proglašeni najboljim klubom ovogodišnjeg natjecanja.

Najuspješniji na ovome prvenstvu su bili  Patricija Prga, s dva osvojena zlata, i to u konkurenciji kadetkinja i mlađih kadetkinja, David Paponja (dva zlata u konkurenciji učenika),  Barbara Grgić s dvije srebrne medalje ( kadetkinje i juniorke) i  Andija Vasilj sa srebrom  i broncom u konkurenciji kadeta. 

Zlatne medalje su osvojili: Iva Lovrić, Dane Juričić, Gabriela Martinović, Monika Martinović Željko Pervan i Ivan Niko Prusina.

 Srebrne su osvojili: Gabriela Martinović, Mate Šaravanja, Marija Pinjuh, Martin Mandzo, Mihael Vasilj, Gabriel Barbarić, dok su se brončani bili: Petar Glavaš, Marta Stojić, Ante Bevanda, Ivano Ivanković, Franjo Juričić, Marija Magdalena Stojić, Jakica Selak, Martina Glamuzina i Josip Šimović.

 Na međunarodnom Cupu Jadrana nastupilo je 507 natjecatelja iz 41 kluba.

 

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close