Druga osnovna škola

HCK Široki oduševio učenike na cheerleading prezentaciji

Školarci su se upoznali s najmlađim olimpijskim sportom - cheerleadingom.
Sport / Ostali sportovi | 07. 09. 2018. u 22:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Drugoj osnovnoj školi Široki Brijeg u petak je održana cheerleading prezentacija za učenike od prvi do petih razreda.

Aktualni i višestruki prvaci Bosne i Hercegovine, osvajači europskog turnira te polufinalisti hrvatskog Supertalenta ovih dana će obići više škola i vrtića kako bi prezentirali cheerleading - najmlađi olimpijski sport. Prezentacije je odobrilo Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Županije Zapadnohercegovačke.

Video: HCK Široki oduševio učenike na cheerleading prezentaciji

Hrvatski cheerleading klub Široki je začetnik cheerleadinga u Bosni i Hercegovini te za svoj rad i postignuća nagrađeni su od velikog broja institucija. Cilj prezentacije je upoznati što više mladih s cheerleading sportom i pokazati im zašto je cheerleading proglašen najatraktivnijim sportom na svijetu te zašto je, uz nogomet, najmasovniji sport u svijetu.

Članovi HCK Široki osim što su izveli neke od akrobacija dizali su i najhrabrije učenike te nagradili onu najhrabriju besplatnom članarinom za prvi mjesec treniranja.

Svi zainteresirani za cheerleading sport mogu se pridružiti Hrvatskom cheerleading klubu Široki do kraja rujna, a informacije mogu dobiti na broj 063/093-300.

Kopirati
Drag cursor here to close