Atletika

HAK Zrinjski: Ivan Obradović zlatni u Splitu

Sport / Ostali sportovi | 10. 04. 2017. u 10:02 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na stadionu Park mladeži u Splitu u subotu je održan četvrti međunarodni uskršnji atletski miting u organizaciji atletskog kluba ASK Split.

Na mitingu su nastupili mnogi klubovi iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine kao i dosta klubova iz drugih zemalja.

Na natjecanju je nastupio član HAK Zrinjski Ivan Obradović (2005. godište), aktualni dvostruki prvak BiH i pobjednik prošlogodišnjeg Božićnog mitinga u Splitu, gdje je sa odličnim rezultatom u utrci na 200m (28.95 s) istrčao rekord mitinga i ujedno postigao svoj najbolji rezultat.

Uskršnji miting krenuo je sa utrkom na 60m gdje je Ivan Obradović sa odličnim vremenom 8.36 sekundi izborio treće mjesto i okitio se broncom.

Uslijedila je i utrka na 200m koja je ujedno i glavna Ivanova disciplina, sa vrlo jakom konkurencijom, gdje je atletičar Zrinjskog pokazao da mu u toj disciplini nema premca i sa odličnim rezultatom i osobnim rekordom 28.04 sekunde dokazao da je jedan od najboljih atletičara u konkurenciji mlađih kadeta.

Iz HAK Zrinjski prezadovoljni uspjesima nadarenog mladog atletičara, sa optimizmom očekuju nastavak sezone kao i još mnoge odlične rezultate i nove rekorde kako Ivana tako i ostalih članova kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close