Atletika

HAK Zrinjski: Četiri zlata na Dječjoj ligi u Sarajevu

Sport / Ostali sportovi | 15. 05. 2017. u 10:51 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na stadionu Atletskog kluba Sarajevo u Sarajevu u nedjelju je održano je 1. kolo Dječije lige uz odličnu organizaciju i veliki broj mladih atletičara/ki u raznim disciplinama. HAK Zrinjski nastupio je sa 18 atletičara/ki i ostvario izvanredne rezultate.

Natjecanje je krenulo disciplinama za najmlađe atletičare, gdje je Marija Obradović(2009) dominirala u svojim disciplinama i u odličnoj utrci na 60m rezultatom (10.40) donijela Zrinjskom prvu zlatnu medalju na ovom natjecanju.

Nedugo zatim, najmlađi član Zrinjskog Ivan Džidić(2010), koji je na ovom natjecanju upisao svoj prvi nastup, odličnim rezultatom na 50m (9,60) osvojio je zlato. 

Završni dio natjecanja nastupili su mlađi pioniri/ke na 200m, gdje je nastupila Ana Dorotea Markić(2005) i nadmoćno savladala konkurenciju sa sjajnim rezultatom i novim osobnim rekordom (30.53) te osvojila najsjajnije odličje.

Za mladje pionire na 200m nastupio je prošlogodišnji i ovogodišnji prvak države Ivan Obradović(2005) i ponovnim osobnim rekordom te najbržim vremenom u BiH (27.57) ostao bez ozbilnije konkurencije u ovoj disciplini.

Uz rame Obradoviću, Kristijan Crnogorac (2005.) okitio se srebrom i novim osobnim rekordom (28.75)

Zapažene rezultate ostvarili su i ostali članovi Zrinjskog: Magdalena Šunjić, Ena Ćorić, Marija Šunjić, Antonela Mikulić, Vana Tadić, Ema Damjanović, Lana Zovko, Petar Pandža i Ivano Grabovac.

U Zrinjskom, u kojem su prezadovoljni odličnim rezultatima svojih atletičara, ovu su sezonuocjenili kao jednu od najuspješnijih od osnutka kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close