Uživa u mirovini

Khabib odbio borbe i 100 milijuna

Abdelaziz je govoreći za podcast otkrio kako mu je za te borbe nuđena i ogromna svota novca, ali se Habib nije želio vraćati u svijet borbi.
Sport / Ostali sportovi | 26. 05. 2021. u 21:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najboljih MMA boraca u povijesti lake kategorije Khabib Nurmagomedov uživa u mirovini, a njegov menadžer Ali Abdelaziz otkrio je kako je popularni Orao odbio borbe s Georgesom St-Pierre i Floydom Mayweatherom.

Abdelaziz je govoreći za podcast otkrio kako mu je za te borbe nuđena i ogromna svota novca, ali se Khabib nije želio vraćati u svijet borbi.

"Prije desetak dana me je nazvao prvi čovjek UFC-a Dana White  i rekao mi kako je St-Pierre spreman boriti se s Habibom u velter kategoriji i da pojas nije uključen. Khabib je rekao da neće i da je sretan u mirovini. Odbio je i 100 milijuna dolara za borbu s Mayweatherom.  Pitajte bilo koga iz ovog sporta i rekao je kako će održati obećanje i više se neće boriti. Takav je Khabib Nurmagomedov", ispričao je Abdelaziz.

Podsjetimo, Khabib se umirovio prošle godine sa skorom od 29 pobjeda i bez poraza.

Karijeru je okončao u ringu nakon trijumfa nad Justin Gaethjeom čime je ispunio obećanje koje je dao ocu koji je preminuo od koronavirusa.

Kopirati
Drag cursor here to close