Ponos svih nas

Čestitka Gradskog vijeća Veležu i Lani: Vaš uspijeh svima nam je vodilja za rad

Uspijeh Veleža i Lane Pudar učinili su građane Mostara ponosnim, rekao je predsjednik Gradskog vijeća Grada Mostara Salem Marić.
Sport / Ostali sportovi | 09. 07. 2021. u 10:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Mostara Salem Marić priopćenjem je uputio iskrene čestitke Fudbalskom klubu Velež i plivačici Lani Pudar na novim ostvarenim sportskim uspjesima.

''Pobjeda Veleža u europskom susretu i osvojena medalja Lane Pudar viceprvakinje na Europskom prvenstvu za juniore učinila je sve građane Mostara ponosnim i sretnim i potvrdila sportsku slavu Grada Mostara'', navodi se u priopćenju.

Vizija napretka, rada i uspjeha koji pokazuje F.K Velež i Lana Pudar, kaže Marić, svima su nam vodilja za rad na dobrobit sporta i Grada Mostara.

''Uz iskrene čestitke Vam želim još mnogo uspjeha i sreće'', napisao je predsjednik Gradskog vijeća Grada Mostara Salem Marić.

Podsjetimo, Lana Pudar osvojila je srebrnu medalju na Europskom prvenstvu za juniore u disciplini 200 metara leptir i time potvrdila svoju formu.

Na natjecanju koje se održava u Rimu 15-godišnja mostarska plivačica je finalnu utrku završila na drugom mjestu. Njeno vrijeme za dionicu od 200 metara bilo je 2:09.59, a od nje je bila bolja samo Ruskinja Anastasija Markova sa vremenom 2:08.41.

FK Velež je sinoć odigrao prvu europsku utakmicu nakon 33 godine, te je slavio 2:1 na predstavnikom Sjeverne Irske, Colerainom.

Kopirati
Drag cursor here to close