Vrijeme je za Wimbledon

Goran Ivanišević postao trener Novaka Đokovića

Još uvijek nije poznato je li Đoković angažirao Ivaniševića samo za Wimbledon ili će suradnja biti nastavljena i nakon ovog Grand Slama.
Sport / Ostali sportovi | 30. 06. 2019. u 14:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dan uoči službenog početka Wimbledona prvi tenisač svijeta Novak Đoković predstavio je bivšeg hrvatskog tenisača Gorana Ivaniševića kao novog trenera.

Mediji u Hrvatskoj pišu da su iz All England Cluba procurile fotografije na kojima se vidi kako ovaj dvojac zajedno trenira, što je samo potvrda ranijih špekulacija da će Đoković i Ivanišević surađivati u budućnosti.

''Neobično je sve to, malo nenadan poziv došao je prije nekoliko dana. Malo sam se iznenadio, putovao sam za Švedsku, Nole je htio da dođem i ranije, ali imao sam 'senior tour' još ranije dogovoren. Došao sam jutros na prvi trening – nažalost, izgleda da ću moći da budem tu samo prve nedjelje jer opet imam obaveze. Pokušavam da ih odložim, mada je toliko toga. Ipak, kada te zove jedan Novak Đoković, dosta se toga stavi sa strane'',kaže Ivanišević za SportKlub, prenosi N1.

Još uvijek nije poznato je li Đoković angažirao Ivaniševića samo za Wimbledon ili će suradnja biti nastavljena i nakon ovog Grand Slama, navodi Klix.

U timu Novaka Đokovića sigurno će ostati Marian Vajda, koji mu je dugogodišnji trener, a Ivanišević je u dosadašnjoj karijeri trenirao Čilića, Berdycha i Raonića.

''Velika stvar, to je veliko priznanje za mene kao trenera jer ne bira on bilo koga niti po tome jesi li mu drag ili ne. Ako možeš da pomogneš, izabere te i drago mi je što su odabrali mene i što je Marjan (Vajda) suglasan sa time. Super je bilo na prvom treningu, nadamo se da će ta suradnja potrajati.''

Na pitanje kakav je dogovor sa Novakom, Ivanišević odgovara da je to neka vrsta upoznavanja.

''Mislim, znamo se mi, bio sam mnogo puta s njim na terenu, ali sa druge strane, sad sam prvi put s njegove. Malo smo porazgovarali o mom viđenju njegove igre, o tehničkim stvarima. Evo, sad ćemo se malo bolje upoznati, zbližiti, pa ćemo sjesti i vidjeti za dalje'', kazao je.

Kopirati
Drag cursor here to close